香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

渣打馬拉松2009 已報半馬報到區(POST#2己更新集合地點)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

Why split 10Km, HM & FM into different thread?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龜速行 於 2008-10-4 22:23 發表
同大人胆粗粗報左半馬,(明天寄)

希望能完成賽事

同大大跑的話, 切記不要放nut佢太遠, 如果唔係返到屋企就...........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-10-6 13:50 發表

點解??

No bus for HM. If you wants to take the bus, then need waiting for the bus of FM.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-10-16 17:10 發表

nc姐唔通會跑得慢過我???ching你點知nc姐肯等埋我呢......??

如果個日我跑到頂唔順,中途有無車可以返回馬鞍山遊樂場終點等??因為我想join大家吃dinner呀...

仲有馬鞍山遊樂場是否有locker放衣物及有沖涼等 ...

馬鞍山遊樂場有locker, 沖涼設備等! 呢個場D設備好新同好正, 一流!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-10-16 17:26 發表

走全程都唔係問題,我怕我到個陣時,大家都散晒水啦........

他們會跑到元州仔折返, 如你驚太慢, 咪早啲折返! 本網星期六搬屋, 如你要參加就快啲通知瘋狂兄啦!
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=1962&extra=&page=1

升級   0%

該用戶從未簽到

登錄/註冊後可看大圖