香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 1)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-10-17 23:50 發表

jgh" />jg" />....我都想呀.......唔細架la邊有咁好ar
~~~我係去上d exam 既 " 雞精班" ar~~~由於12月頭就考..所以而加比較忙law~~一個week 都要上3日ar~~
我上年上一個course 仲金ar~試過5days/week.....立即變殘又 ...

返工又返學真係很辛苦的, 一個星期返三日課已很甘了, 何況是5天 ctse真犀利

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 chengcc209 於 2008-10-21 13:39 發表
很遺憾,我因為星期日會有半馬比賽,星期五應該會休息。
下次有機會再join 大家。

預祝 chengcc 星期日半馬得心應手, have a happy run

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 79# 的帖子

如果發短消息, 打收信人的網名便可以了, 試試吧

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 240# 的帖子

唔知catcat跑之前1.5-2hrs前有沒有吃d東西, 我自己覺的點都要吃d, 有時候沒有時間, 我會係咁意吃串燒賣.  跑步真係要很多energy, 要吃番足夠的東西才可以... 小吃多餐.  還有都是跑番自己步速, 比較好.  我都是新丁一名, 都是不知太多

不要氣餒呀, 妳已經跑得很多了, 一跑跑20k, 毅力驚人, 慢慢來啦, 不可以急的