香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 1)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

唔係掛...我地叫勤力?...據我所知kin ching 你好似sun 仲有去training wor~

cat cat, 我想問你隻watch 在那裡買的...我禽日去mk 問...有度距離, 又有圈速的watch 要成25xx~~~~好貴ar~個名我都唔記得la...佢話個sensor 是扣在鞋面..有d唔明..仲有gpsx (衛星什麼的..唔記得了) 我問有無d 無咁高科技的..個sale 話有..but same price wor... 好貴ar~~我咁赤貧點買得起呢?你個隻多少$ 呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-10 15:34 發表

ching..可以考慮存在長沙灣運動場..很近長沙灣廣場的..but10:30close

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 phenli 於 2008-11-10 23:18 發表

原來隻貓跑得咁快ga~~~" />" />" />" />h

phenli ching..你今個SAT 是否出現?

升級   0%

該用戶從未簽到

MING SIR...日日有張新相比我地欣賞WOR~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 phenli 於 2008-11-10 23:44 發表

咁快等我來包艇啦~~" />" />" />" />h
個日我得呀~
我會來結識下大家
一齊開心下~~
不過小弟剛行完毅行不久~~
隻腳仲痛緊
大家就住我得啦~~~" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />hjk

唉無事LA...SATURDAY 至跑..咩都無痛LA..我今日都感冒LA...無奶油痛/病足咁多日既~~
再者~你跑得毅行...包艇邊會有你份AR~你反野乎?

升級   0%

該用戶從未簽到

CATCAT 同 bonnie~~你地今天去跑記著帶多件 3~~可能friday 凍病了...大感冒...非常辛苦ar 我

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-11-11 11:22 發表
vitober:
休息多d拉, 快d好番, 星期六吾好甩底ar,

你2個丫....咁齊心...話我甩底 ~~
我會la..因為今日有野要follow up 所以一定要返工ar..如果仲係咁明天要休息一天la...唉..人家成幾年無放過病假..一入職就病..真係唔老"like"~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-11 12:14 發表

v姐保重呀,不過話事話間唔中請日病假都幾爽,可以係屋企長眠。" />" />

多謝關心la..大圍兄, catcat 同 bonnie, 你地今日要比心機ar~
又話時話ar~我上次請病假....應該係.....06年既事lu...我舊boss 話ar~唔明有咩病會病到返唔到工..第2日又可以生龍活虎架wor...我好記得e 句架..所以出來做野至此應該請唔夠10日病假..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-11 12:53 發表

拿,vhtober,唔係我話你啦....其他隊員都對你有微言啦.................." />" />

~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

我為左盡快好番....禽晚已經......巢左張羽絨被出來.....唔會再甩底ka la (掛?! )

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-11 13:03 發表

妳個舊boss呢d咪係唔體恤員工既冇良boss,如果一個員工開始作病請1日病假休息,第2日就可以好精神咁幫佢做野有咩唔好?唔通要個員工病住來做野,越做就越病" />" />" />" /> ,睇極醫生都係好

yes...佢係唔體恤員工ka..不過再哀d 我都見唔少...唔供mpf (但扣你salary) 又有...炒人唔賠$ 又有...請人請到 probation 前炒 (+ 7日都唔賠) 又有.....唉..so..佢都唔算衰ka la

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-11 12:52 發表

謝謝ching幫手買...." />" />

E!!!!!究竟~~~~~隻了哥..是kin ching or catcat or ...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-11 13:33 發表

哈哈.....真聰明....
我有支make up base (化妝品)送俾bonnie ctse,支野15ml咋....好細既.....想袋係你個bag度....

你偏心ar~~~~點解無我份?

升級   0%

該用戶從未簽到

你地今晚會去邊樹食dinner ar? 等我睇下邊個係bonnie~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-11 13:42 發表

甘你係咪落黎宵夜先...?
如果係,我今晚回程時call你啦...

我10:00至放監...都未dinner ka....但你都唔帶mphone..點call 我ar???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-11-11 14:01 發表
cat cat:
你真係好拉, 多謝先!  Vhtober, 都好想見你一面" />" />

哎呀~bonnie...你好衰ka...咁掛住人地都有既~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

WOW…佢想say no 都唔得la….

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-11-11 14:23 發表
vhtober:

哈哈.........甘今晚 見 la

~~~今晚見la

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-11 14:10 發表

lee句仲嘔........g" />" />" />" />" />jhk x N

本身人地都好掛住你架...不過你偏心~~ E + 唔掛你la~~~1日la

升級   0%

該用戶從未簽到

咁點算ar..你地都唔帶mobile~我係去到mtr call 你地還是點架???我個mobile 唔震唔嚮架...如果你地call 我,我要留意住ma~點ar 點ar???