香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 叮叮噹
打印 上一主題 下一主題

叮叮噹之跑步日誌-請多多指教

升級   0%

該用戶從未簽到

利害, 呢度做埋學生輔導版, 各位C姐應紀一功.

升級   0%

該用戶從未簽到

開始入番鄧記操一排, 第一次見到叮叮噹, 嘩....唔同哂....真係唔同左, 最近C姐仲勤力左, 成個Shape出哂黎, 睇怕都落左唔少苦工, Keep住唔好比佢停, 一路練落去, 必定大有所穫架.

升級   0%

該用戶從未簽到

衝城的確幾好玩, 上斜落斜平路, 週不時又有馬騮仔陪跑, 連續兩年都落大雨, 唔知下次搞會唔會. 叮叮噹覺得衝城定係波羅山比較甘?

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜叮叮噹, 完成今季第一場賽事, 雖然係比錢攞苦黎辛, 但係好似女士生BB咁, 生果時話痛苦, 但係生完又唔記得, 之後仲一個接一個, 希望唔好比佢停, 繼續跑呀...跑呀...

嬌上.

升級   0%

該用戶從未簽到

有信心, 有Keep住比賽, 有操練, 渣打半馬難唔到你既, 入冬時天氣要小心, 特別操完長課體力減, 抵抗力差少少, D傷風,感冒,流感都會乘虛而入, 上年就係咁中左蕉, 搞到走左個好肉酸既半馬時間, 所以要多加留意, 天氣及身體狀態, 睇好你, 加油, 加油!