香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

細明 ~跑步拾趣~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ming2884 於 2008-10-16 03:08 發表
最初落街跑步祇係想做些運動 但接觸下來發覺跑步真係有好多學問 好多好處!

短期              參加一的比賽吸收經驗!

理想              可以跑到人生第一個馬拉松!

恭喜ming ching開blog大吉

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ming2884 於 2008-11-9 01:32 發表
好正啊!妳又唔嚟!

咁正,我下次又來跑。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-17 10:47 發表

大圍次次都話黎,但係吹水成份居多......." />" />fgj

catcat:
妳會唔會遲鈍咗少少呢?而家先覆一個星期前既貼,我11/11咁同妳地跑完law,仲跑到腳都腫埋呀。

ming ching:
加油呀!來緊Nike一齊PB啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ming2884 於 2008-11-25 01:27 發表
21/11 是日越區支持ssp街坊小隊,由ssp一大圍
          去程 49'45 (6人一齊跑)
          回程 40'09 (由巴迪高,大圍帶跑)
          全程13k都係斜路
24/11 是晚1800約跑波羅山 (7兄,ken兄,平兄,小弟4人)
    ...

ming兄:
唔知條波蘿斜同徑口路比邊條咁d呢?以後有機會一齊練過,話事話而家咁多區都開始搞小隊練跑,我以前真係諗唔到玩長跑可以咁熱鬧咁好玩。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 細明哥 於 2009-1-11 17:59 發表
2009年1月9日  
           藍地工業村    7.5k    41'03
2009.01.11    屯門長跑賽
           由於參賽組別衹有幾拾人~我可以站於前列位置起步~起跑後有300米鈄路~之後有幾拾級石級~到達引水道時位置大約於15,6 ...

明兄,呢個比賽咁多上斜都跑得咁好,睇來wong sir個上斜特訓好有效呀,繼續努力。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-1-11 18:35 發表

大圍兄.明兄係跑山大王之一,上斜當然冇難道啦..

平兄都經過wong sir長時間特訓,我諗都唔會差得出邊啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 細明哥 於 2009-2-2 09:42 發表
1月18日    網友約跑馬鞍山終極特訓    20k

1月22日    鄧記沖圈

1月23日    網友約跑  荃一屯  20.5k

1月25日    藍地一碼頭  14.5k   1'17"47   去 38'12
                                         ...

細明ching, 8K比賽個時間幾好, 繼續努力一定越跑越快~