香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 細明哥
打印 上一主題 下一主題

細明 ~跑步拾趣~

升級   0%

該用戶從未簽到

細明哥,請問今日晌兆康撞到練跑果位係咪你~~

升級   0%

該用戶從未簽到

幸會幸會細明哥~~

天水圍啊,我晌青山公路番工,一星期都有一兩日跑番屋企,成日都經過果度,希望遲D 多D 機會同各位新界西ching ctse 交流~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-1-7 23:35 發表

吓! 一兩日跑番屋企, 強!" />" />
全程幾多k呢?

唔係好遠咋,晌黃金附近,之前以為有15k,早幾日用個衛星地圖度過得14.3k,我因為九十幾份工作,所以唔係好夠時間操,一星期一兩次偷收工既交通時間操番兩課都幾好架,14-5k 話長唔長話短唔短,可惜太少上落斜~~

大家平時有沒跑青山公路呢??我幾中意,我最遠跑到去麗城,沿途都係海景,日頭跑超正~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-1-8 00:18 發表

小妹只跑過一次荃灣西鐵到大欖涌, 其他ching有跑全程, 有人更跑來回全程.

今晚幾個跑友傾開, 一月尾約跑一次荃灣西鐵>>屯門, 到三聖約17k,
未決定跑到屯門邊處, 相信係兆麟或者鄧記為終點 ,係會遷就小妹慢速 ...

小弟星期六日操比較難安排,不過會儘量就,希望黎到~~

升級   0%

該用戶從未簽到

我都無問題呀,星期五晚非常好~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 細明哥 於 2009-2-9 23:39 發表
我在渣打投票區透露左明年的目標啦!!

good!!!

出年同細明哥掉轉黎high呀!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 細明哥 於 2009-2-9 23:52 發表
DEE兄不如一齊跑啦!可以袋啲錢落我袋啊!!

互相袋錢o者,我要向細明哥學習輕鬆享受既態度~~
未100%肯定既,不過多數至少轉戰半馬一年,就算玩半馬都可以一齊練家馬~~