香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

28.12.08 Kappa 第九屆30k馬拉松熱身賽暨石崗10K

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

報埋呢個應該差唔多啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hobbywet 於 2008-10-21 11:06 發表
30 k對於我黎講太長,明年希望可以練到

度過d賽期之後,諗落都係跑美津濃半馬會好d,除非報唔到先改跑呢個。

升級   0%

該用戶從未簽到

我未跑過呢條路都想試吓,如果玩隊際可以預埋我嗎?不過我目標時間最多都係2'45咋。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2008-11-6 17:29 發表
我報名啦,誰玩隊際? 報上名來。

登錄/註冊後可看大圖

我又玩,目標 2'45分完成受唔受我玩呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2008-11-9 12:13 發表

我28h32mins@@  不如nike10k個日join埋一齊交報名表

就nike比賽個日夾埋一齊睇吓邊個寄都好啦,拍住兩位毅行者跑隊際,到時真係搏老師唔好太失禮先得。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2008-11-11 02:24 發表
Nike 果日可能遲咗D,不如星期三晚斧山交表
Or Ray may call me.
BTW,
乜隊名: 用唔用得香港長跑網?

登錄/註冊後可看大圖

不如又用返"長跑長友"隊,星期三我可以比咗張form梁兄先,之後你同梁兄再夾,兩位有冇問題?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cywcyw1118 於 2008-11-11 21:46 發表
咁大家明天見

我隻腳掌有少少腫今日練唔到啦,不過都會過來睇你地練順便交埋form報隊際,想問吓你地今晚會點練?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-11-12 14:42 發表

勿甘嚴重呀大圍兄, 係咪射波用腳掌拉西整親呀? 小心呀!

瘋兄:
腳掌拉西難度好高wor,我最多都係用腳掌射衝力射球,不過都好耐冇踼波lu。  
希望休息返兩日會消腫啦,星期五一於夜探梅子林。

升級   0%

該用戶從未簽到

暫時確定已報名長跑網跑手名單:

30K:                                                   
1)   sleung2002hk (長跑長友隊)
2)   waynekkw (長跑長友隊)
3)   大圍新跑手 (長跑長友隊)
4)   chengtszhang
5)   Harvey
6)   eddiebuzz
7)   kopo1128
8)   lazyrunner
9)   ivanbaby
10) 教會積臣
11) kf1977
12)
...............

10K:
1) ee_tpk
2) garykwan
3) jc8866
4) MJ576
5) blurmax
6) saki
7)
8)
..........

誠徵比賽當日義工幫忙影相,歡迎已報名跑手通知加名。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 eddiebuzz 於 2008-12-17 12:17 發表
已報名 30k, no confirmation and... not sure the cheque has been cleared @@

應該冇咁快滿既....ching到時見。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2008-12-17 12:20 發表
我都報左30KM. 不過驚跑唔郁, 有D想縮沙!!" />" />

慢慢跑,實跑到。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 lazyrunner 於 2008-12-17 13:40 發表

我都報左 30 km  , 我諗住係條大大斜路跑唔郁的話, 大不了行囉..........4.5hr 實返到end point 既

ching比加油....想辦法整走前面四個字就冇問題,到時見啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ivanbaby 於 2008-12-17 13:50 發表
第一次跑30k...
相信要慢跑試一試....
再者唔想傷腳..因為跟住個禮拜又黎mizuno...

ivan ching:
小弟都係第一次參加30K比賽(唔計樂善盃),到時一齊加油啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 教會積臣 於 2008-12-18 14:36 發表
大致可以咁講 10至13公里 是開始是少少上斜 跟著落水霸的一段是大落斜 13-14公里應是水覇路 全平路 14-15公里又是落斜 回程自己掉反轉想吧

唔該積臣ching,加油呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 MJ576 於 2008-12-19 19:31 發表

已收到 acceptance letter & Coach Bus Ticket

到時見

MJ兄到時見....你玩30K定係10K呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 MJ576 於 2008-12-20 23:57 發表

大圍兄,
            我玩10K, 因為 1號有沙田10K, 4號美記半馬, 驚回唔切, 容易受傷.

明白明白....努力努力!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Andy 於 2008-12-24 09:33 發表
Given up the UNIEF Run last month because of the Knee and ankle pain.  I think I will run the 30K this Sunday.  MY number is 4003 and the target is to finish it within 4 hours.  Is there anything I sh ...

Andy ching加油:
之前一晚可以食飽d,早d訓,果朝食一個豐富早餐。
ching之前受過傷可能操練會唔夠,到時要量力而為。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2008-12-23 08:24 發表
My No. is 3049, it's very cool again.

登錄/註冊後可看大圖

天氣預告星期日會好暖(熱),同埋可能會落雨,各位小心。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Andy 於 2008-12-24 16:10 發表
Tai Wai C hing,

Thanks for your advise.  And I hope I can finish it this Sunday.  I tried to Run 30K on 16 Dec 2008, but felt a bit knee pain at about 28.5K then I stop runnning again until this Mo ...

Andy兄唔使客氣,到時見啦。