香港長跑網  - 長跑長友

樓主: queenielty
打印 上一主題 下一主題

第36屆綠色半馬拉松及10公里

升級   31.85%

開心
  • 簽到天數: 35 天

佢網上報名個網D字勁細. 我要放到150%先睇得好D
    唔小心比左$250, 因為佢0係第二頁加了朋友坐巴士. Mix up 左
    之後EMAIL 聯絡. [email protected] <<<<< 假電郵
    [email protected]<<<< 無人覆
    又無電話
    預左無得退, 但係感覺好差, 又睇到水杯唔夠, 掃唔到吧曲D post, 未跑已經灰洒. 唔通想比我到到時發火狂跑?

升級   31.85%

開心
  • 簽到天數: 35 天

其實水站ok la,  再多d當然唔反對啦。 不過第6k (半馬第一個水站)  又真係…  跑到5k (10k 水站)  工作話前面有水站, 所以唔飲住, 點知要跑多成k 先有。 咁回程其實可以先close最尾果個水站, 改而用番10k 的水站作最後。 因為尾二同最尾個站好近, 當然會唔會令人混淆就要睇大會安排。 (嘩, 其實跑10k 得一個水站又真係少得可憐喎)