香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

最新亮相跑手 - vhtober

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

新一位出場..........
有請SSP twins vhtober ctse

vhtober在3/11/2008剛轉了新工,工作時間上唔到網啦.....
等我代答先~~
+1 0
上一篇︰Facebook 病毒入侵Google Reader和Picasa[轉載]下一篇︰如果去日本旅行時順便買Asics or Mizuno跑鞋會唔會平D?

升級   0%

該用戶從未簽到

sh sh............

理解!理解!!

升級   11.35%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

desmond c hing

又真細心 ar

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 desmond 於 2008-11-11 14:35 發表
la, 你話ga,我講真ga。不過我d手藝超差,仲差過我跑步.....

no problem ar ching....幾差都無問題~最緊要夠力..因為真係好重架.... ~所以我都手瓜起展架...hahaha

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-10 13:08 發表

唉...ching~我從來未見過..有男生會為女朋友包bouquet架...如果你有需要..教又點話ar..你唔好話親手做ar~order 都嫌煩la~"是但咩都好la" e 句我就聽唔少~
la, 你話ga,我講真ga。不過我d手藝超差,仲差過我跑步.....

升級   97.67%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2008-11-10 13:39 發表

小弟都曾試過親手摺花給大人,最後.....她說....買一紮真花會有誠意D。

真係慘~~
男人之苦!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2008-11-10 13:39 發表

小弟都曾試過親手摺花給大人,最後.....她說....買一紮真花會有誠意D。

唔係掛...ching 你真係講真架........勁 wor....
sorry ar..比我簡..我都要真既lu...真既..殘左就可以唔要..換新, 假既..舊左..dum 又唔係 留又唔係...

不過, 真係喜歡花..應該唔好情人節送比佢...唔係$既問題~係d花唔會靚

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2008-11-10 13:35 發表

無錯﹗小弟大人,每年都只會在情人節,提醒小弟要送花" />" /> 。

講清講楚想要咩咪仲好...好過你買錯野..收又唔係..唔收又唔係ar

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2008-11-10 12:30 發表
blurmax,
U got tober twice la! Haha

我都話..blurmax ching 可能係私家偵探

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 desmond 於 2008-11-10 12:27 發表
師妹,小弟個人認為,送野俾"佢"都係親手做好d,不如下次約跑完你教下我自己插花仲好啦!

唉...ching~我從來未見過..有男生會為女朋友包bouquet架...如果你有需要..教又點話ar..你唔好話親手做ar~order 都嫌煩la~"是但咩都好la" e 句我就聽唔少~

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 249# 的帖子

blurmax,
U got tober twice la! Haha

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-9 21:20 發表
嚴格來說..我係插花導師....不過有時間/有野做..我都要幫手~but anyway...又一次證明~~我轉行係絕對正確~~~~~~~~~~香港人..除左情人節..好似無諗過要flower arrangement 架... ~~~唉......男士們~~~~~~
師妹,小弟個人認為,送野俾"佢"都係親手做好d,不如下次約跑完你教下我自己插花仲好啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2008-11-9 21:26 發表

VH,

Got U at last!

勁ar ching~~~~估唔到最後又係比你估中~~~~~~

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

CHING....中番次la.....hahahahhahahah

VH,

Got U at last!

升級   0%

該用戶從未簽到

嚴格來說..我係插花導師....不過有時間/有野做..我都要幫手~but anyway...又一次證明~~我轉行係絕對正確~~~~~~~~~~香港人..除左情人節..好似無諗過要flower arrangement 架... ~~~唉......男士們~~~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

blurmax

c hing

好"野" !!!!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龜速行 於 2008-11-9 20:59 發表
    vhtober c tse

是  wedding 司儀??

是負責賓客禮物??

速行ching.....blurmax ching bingo 左la.....hahahhaha你又唔叫速行嫂幫下手....