香港長跑網  - 長跑長友

樓主: bunbun
打印 上一主題 下一主題

渣馬太渣

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

leoglas 發表於 2014-2-17 00:15
    我係呢個討論區加入日子唔多,發言亦唔多,但見到呢個post,大家都好似抱著
    其實 「渣打真係唔係太差」「香 ...

只係講, 香港人係太過現實, 太多抱怨...
    我身邊有D FRIEND , 佢地係話渣馬阻住佢地返工, 阻住佢地過馬路, 阻住佢地坐巴士..
    羅生話無民主..但區議會反對就係因為佢地要對佢地果區既選票負責, 當區區居民反對...咁果區D 區議員自然向風擺... 同旺角行人專用區一樣.. 人地一樣係因選而行, 而去CUT 專用區.......
    全世界都有馬拉松.. 但點都會有人抱怨...上年去太魯閣跑.. 一樣有人嘈佢地取消全馬..又玩示威....而佢可以俾人打氣既位一樣唔多.. 我可以講.. 未必多過渣馬添.. 咁又點..每個比賽都有佢既特點.. 三隧三橋唔係重點.. 我反而會一路跑, 一路望下D 平時無機會慢慢望既風景, 好似貨櫃碼頭運作等.. 亦唔係其他馬拉松可以俾到...
    下下隔離飯香, 永遠都唔會有滿足既一日...

Like: 5.0
    Like: 5

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

四點起身原來都唔係太早..
    檳城原來二點開跑....... 係唔駛訓..

Like: 5.0
    檳城地近赤道,不安排凌晨起步怎行?  發表於 2014-3-3 17:24