香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

賽後投票=2014.2.16港馬*全程馬拉松*

升級   36%

慵懶
  • 簽到天數: 1 天

如果唔係香港大事而又極少有既全民體育活動, 我會比唔合格.

氣氛其實真係好唔錯, 香港人有幾可會咁齊心一齊跑下步, 仲要封一朝路比你去玩一D好多人認為"唔等洗"既野.

義工絕對值得大大力嘉許, 凍冰冰直係度食西北風都不忘同你大大力打氣, 抵贊!

咁點解唔合格? 報名... 唔講了, 但希望大會真係諗諗幾年都NO SHOW果D可唔可以BAN左佢地啦.

最嚴重既問題... 呢次係小弟第1馬, 之前無經驗, 諗住盡量身輕, 點知出事... 香蕉... 半隻? 青色的? WHAT THE F? OK, 說好了的朱古力呢? 無晒? 大佬, 你同我講話種唔切好未熟好點好都求其比你講得通丫, 朱古力派晒? 無? 已經咁多人NO SHOW你都唔夠? 無病呀下話? 跑手預左有補給, 去到個點你話派晒, 收買人命嗎?

no show ban 如果個人受傷又點算? 資源方面真係要改進下…  詳情 回覆 發表於 2014-2-17 13:42

升級   36%

慵懶
  • 簽到天數: 1 天

water 發表於 2014-2-17 13:42
    no show ban 如果個人受傷又點算? 資源方面真係要改進下…

如果佢地幾年都因為受傷NO SHOW, 係咪應該處理好自己幾年都係呢個時侯受傷既經常性自身問題先再考慮報名?