香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

Casio 60圈手錶 hk$150-170

升級   40.15%

該用戶從未簽到

登錄/註冊後可看大圖

。型號:W-752-1AVDF-2925
。十年電力
。不鏽鋼錶帶錶背蓋
。塑膠錶帶
。時間顯示:時、分、秒、年、月、日、星期、12/24時制、PM指示符
。計時碼錶功能:1/100秒單位,計測99小時
。資料檢索功能:查閱秒錶記錄,60組記憶容量
。定速器功能
。倒數計時功能
。鬧鈴功能:5組每日鬧鈴;整點響報
。第二時間功能:時、分、秒、PM
。LED夜光照明
。防水100公尺
。錶殼尺寸:寬 40mm 厚 12mm
。手錶重量:50g

+1 0
上一篇︰請問有沒有係今日既比賽中執到chipset下一篇︰都係買鞋問題,請各位指點迷津

升級   40.15%

該用戶從未簽到

1.邊度有得買?
page 1 , post 2 .

2.去買前,先查詢.
此錶銷售效應極奇地好,相信大部份客源來自長跑網,以確保銷售地點有其存貨,可根據以下圖片內的電話作查詢:

update:

今日去新蒲崗 永興 問價,老世話由於此錶求過於供,所以casio廠既批發價去到 $19x ,售價亦由 $180 提升到 $230 / pcs

原帖由 叮叮噹2009-7-31 23:45 發表
麗晶果間番左呢款膠帶, 紅黃藍黑色都有, 但加左價至$170.

原帖由 亞昌 於 2009-7-26 13:52 發表

我尋日去新浦崗買,佢話要180元,我同佢講話係朋友介紹我過離買,佢買150元wor!老闆話先前係賣150元,而家就冇咁平,我叫老闆平d,最後170元成交
溫馨提示:只有藍色幾隻,我覺得再去買可能會貴d,最好去買之前打電話問吓個價先

今日路經新蒲崗 永興,個度既老世話還有部份存貨,價錢做到 $150/pcs,地址及查詢請看附件,tks

原帖由 田中雅茂2009-6-8 13:05 發表
卓卓!我前幾日經過觀塘麗晶,個sales姐姐話casio $150 果隻W-752-1AVDF-2925,
依個型號已經停產,所以買晒啲貨尾就會無貨翻囉!
原帖由 coxswain2009-6-18 23:03 發表

多謝卓卓師兄報料,
隻舊Casio 又無左電, 唔換電喇, 太舊喇!
見到有60 lap計時, $150. 今日去買左, 得返藍色, 好輕身.
應該好o岩用,因為次次跑圈都唔記得自己跑左幾多個圈,
而家每個圈按一下就ok.
官塘廣場果間無晒貨,要去麗晶廣場買,
而家剩番兩隻藍帶,一隻
原帖由 tkwun2009-6-22 14:43 發表
update下報下料先
上星期五問連麗晶都好似無埋貨
另係黃金間錶行就有但過要$220

升級   40.15%

該用戶從未簽到

再備.

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 PONG123 於 2008-11-16 22:19 發表
我都想要返隻,,請問可以係邊到買到???

如圖中的紅點所示,即以上師兄/姐說的觀塘鋪頭.

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2008-12-7 21:11 發表
今日去觀塘廣場, 麗X 無晒貨啦, 只係得DISPLAY 個3隻(3隻唔同顏色)
之後去左北角新光格離既店舖, 標價$450" />" />
話計平D 比我.. $225" />" />
之後我話貴, 佢減到$200
我叫佢比個最平既價比我啦, ...

嘩.......簡直不敢相信........師兄以標價  4 折買到 ,是否限量特別版?
哈哈....如果唔係既話,各位長跑國子民可以 定此店為 "黑店" .

升級   40.15%

該用戶從未簽到

看來此錶可購性極高,唔知長跑網各版主會否打算搞團購的呢?

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-2-16 22:46 發表

前面咪講左
團購機會不高
除非你可以議到一個超靚仔價
現在先百五
你話你可以傾到幾多平十蚊廿?

呵呵呵,咁又係既 ....
平十零廿蚊又要夾時間交收,變成團購吸引性不大.....
多謝 pakcb 師兄.

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 kuk11840 於 2009-2-23 22:16 發表
我見你 ,
小弟都買了一隻橙黑色! 很好哦!

Hi Kuk 師兄 您好啊,呵呵呵...
此錶可以說得上十分實用,所以呢隻錶幾乎變成長跑網師兄姐必用既錶錶
假如有綠色既話,就正啦

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 小參孫 於 2009-3-11 12:04 發表

我尋日買左,多得師兄你講可以講價~~都係o係屯門市廣場X德鐘錶買
我去到問佢幾錢,佢話328蚊。我臉色一沉~~心裏面諗有冇搞錯﹗
之後佢話:你係咪鍾意呢款呀,o岩o岩開舖,平少少比你啦
我話:我諗住買百幾蚊 ...

真係 火起油滾 , 師兄精明也, 如果唔係就 金 了

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 田中雅茂 於 2009-3-12 17:04 發表
卓卓個帖名係咪要改番做Casio 60圈手錶 hk$150啱d呢!

收到,收到 田中會長,有請各師兄姐報上 $150 此價的出售地方,以方便小弟update,thanks ar .

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 timothywongtw 於 2009-3-22 16:30 發表
樓主嗰隻應該唔係CASIO PHYS 系列.
重有買跑步唔好買CASIO PHYS STR-600,因為好鬼重,
係我就唔去呢間麗晶買錶,嗰個女人吋到死,話我哋啲錶唔可以羅出嚟睇!
喂!咁我都要試吓我戴唔戴到都得啩!(事關我隻手臂好細!)
我寧願去第二度買貴啲,都唔去佢度買!
嗱!好似我呢隻CASIO PHYS STR-900 係新界買嘅,錶價$398,我問老細可唔可以平啲,
嗰老細十分好人,佢話$370!
買嘢唧!比錢嗰個都要受氣,唔係呀!

登錄/註冊後可看大圖

哈哈,是不是CASIO PHYS 系列,小弟就不知了

平,靚,正,岩用,又可以粗使 就 行了 .

HEY,timothywongtw師兄,假如知邊一間服務好,
又做到或底於此價的STOCK,煩請即報,唔該哂你.

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 timothywongtw 於 2009-5-27 19:01 發表
呢隻廢柴你用內咗就知佢嘅'好處',
曬一日太陽,用得幾個鐘,好似而家咁嘅天氣肯定唔使諗,太內唔用佢會RESET去出廠日期,隻表太重,好唔舒服!
呢度邊個想要,我嗰隻'豪'比佢!

小弟的眼睛不自覺地亮晶晶了  

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 田中雅茂 於 2009-6-8 13:05 發表
卓卓!我前幾日經過觀塘麗晶,個sales姐姐話casio $150 果隻W-752-1AVDF-2925,
依個型號已經停產,所以買晒啲貨尾就會無貨翻囉!

oh.....god......
會長,咁sales 姐姐有冇推薦您用其他相同款式,且價格相差毛幾既錶錶呢? 唔該  

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-6-8 22:21 發表

我係觀塘店見佢以下呢隻有張紙貼住係錶旁講有乜功能
我估佢近期係想sell以下呢隻
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5008&extra=page%3D2

最衰去荃灣唔就腳
反而有d想買以下呢隻玩下
htt ...

mm, 唔該哂 pakcb 師兄先.
都係好事黎既 有150 laps , 340 就有交易 ,唔錯唔錯 .

假如師兄姐見到有更抵玩既錶,一定要post 上黎喎,thanks  

升級   40.15%

該用戶從未簽到

update:
今日路經新蒲崗 永興,個度既老世話還有部份存貨,價錢做到 $150/pcs,地址及查詢請看附件,tks  

(附件在post 2)

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 亞昌 於 2009-7-26 13:52 發表
我尋日去新浦崗買,佢話要180元,我同佢講話係朋友介紹我過離買,佢買150元wor!老闆話先前係賣150元,而家就冇咁平,我叫老闆平d,最後170元成交
溫馨提示:只有藍色幾隻,我覺得再去買可能會貴d,最好去買之前打電話問&# ...

個老闆真係奸

唔該昌 ching 報料,如ching 所說,去之前都係打個電話confirm 個價先至好去.(以免需時殺價)

升級   40.15%

該用戶從未簽到

回復 221# 的帖子 & 回復 218# 的帖子

多謝會長及叮叮噹ctse報料,tks  

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 我想跑 於 2009-8-21 19:36 發表

登錄/註冊後可看大圖
呢隻外型不錯,,,170$抵,,想問下依家邊度可以找到??

上面呢隻係 CASIO STR600 , 市場售價是 $340-$360 ,並非是 $170 .

做緊 $170 個隻係下面,詳細資料請看第一頁.

登錄/註冊後可看大圖

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-9-1 17:20 發表

去一去觀塘太遠啦.. 但係唔親身去睇下個辦.. 又好似.. 唉

唔使考慮啦,呢隻錶你買左 = 賺左 , "性價比"極高 ,你還有什麼憂慮既呢?

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 齋老味 於 2009-9-1 23:04 發表

齋老味讚這好!

這是 fb 既功能嗎? 哈哈哈....