香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 卓卓
打印 上一主題 下一主題

Casio 60圈手錶 hk$150-170

升級   7.37%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2008-12-7 21:11 發表
今日去觀塘廣場, 麗X 無晒貨啦, 只係得DISPLAY 個3隻(3隻唔同顏色)
之後去左北角新光格離既店舖, 標價$450" />" />
話計平D 比我.. $225" />" />
之後我話貴, 佢減到$200
我叫佢比個最平既價比我啦, ...

各位師兄...麗x係邊..我尋日去搵唔到...
行左2個圈都唔見有錶賣電腦野就有

升級   7.37%

該用戶從未簽到

原帖由 adizero 於 2009-1-7 21:59 發表

我好樂意為你效勞
如果搭mtr的話, 出觀塘廣場個出口, 到左塘廣場個入口, 就分上下2條樓梯, 我冇記錯ge話, 就係下面果條, 一落去轉右, 行前幾個舖位就係, 係右手面的, 如果冇, 就係上果條樓梯, 位置一 ...

唔該晒!!!!聽日再去睇下!!
真係唔該晒!!

升級   7.37%

該用戶從未簽到

白色大食店正門對正的...國產影音店(國產)
橙色大食店後門個間電腦店(tdk)
橙色大食店後門個間電腦店同$28同一間(philip)

唔好意思..我唔係幾明
咩係橙色同白色大食店..

升級   7.37%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-1-8 01:03 發表

去到一睇就明...有邊間大食店係白色...有邊間係橙色
去到你一定明...我估好多ching 唔去都明...嘻

好,唔該晒!