香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 2)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

幣la...貓隊長......家人call 我~我忘記左friday 有家庭聚會ar~我又甩你底la~~~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-12-3 13:17 發表
V V

呵呵..........你又甩 貓隊長 底 ,,,,,CAT CAT 可能會家發事後......hahahaha.....

<正字時間>bonbon~你咁唔得ka~4個字..錯左3個~
家法侍候 ar~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-3 13:21 發表
哎呀.....vv你又唔到.....
甘我地得番4個人咋.....

我好想來ar~不過是大件事 (but我都唔記得)∼所以唔來得la..sosososorry ar

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-3 21:43 發表
VV:
橫掂妳星期五有野做跑唔到,不如聽晚同埋bonbon一齊入來沙田跑順便同d隊友聯誼下啦。

圍圍..你唔係去左training ma?~腳仔仍在重組中?
唔得ar~我原先諗住friday 跑完..晚上可以溫夜d ma~下星期la...其實我真係好想去你地個梅子林ka...好似神神秘秘~又想去下大埔道條忘命斜la~~~仲有..好好笑好好玩既60度菠蘿山~下星期la..你等我ar~唔好話我聽下星期又要重組ar 下~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runningmonkey 於 2008-12-3 22:14 發表
wai~ah cat~ y you say I will join "Fast" group ga?
I am going to "take boat" on that day jar wor, haha~

monkey~what"s "TKO Big Round"?  i haven't hear b4 wor~ wei wei, 你可以plan 下行程wor, 下次可以去AR,  將軍O 就將軍O LA. CATCAT 公司都近, 我又好早放工~其實問題都不大...最緊要有 5 星級既 行程LA~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-3 22:24 發表

重組咗兩日,今朝對腳開始有返少少力啦,所以頭先放工去咗jog完6K返來,但係我feel到對腳仲係度重組緊。
下次夜探梅子林會係星期三(10/12),到時妳來到就來啦....

係唔係你地PLAN 左個個星期3去梅子林KA??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-3 22:53 發表

石門10K希望56' ghu" />" />jg
Ching/ctse多多指教

yungyung ctse, 來緊仲有咩賽事ar?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-3 23:04 發表

好多,真係長跑長有........" />" />
14/12 Tai PO
21/12 15KM

1/1 元旦10K
4/1 味精濃 HM
11/1 教協 4.9K

1/2 Ma On Shan 8KM
8/2 渣打 HM

你呢?

YUNG YUNG~~~好強ar...個個月都2-3 單~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-3 23:04 發表

好多,真係長跑長有........" />" />
14/12 Tai PO
21/12 15KM

1/1 元旦10K
4/1 味精濃 HM
11/1 教協 4.9K

1/2 Ma On Shan 8KM
8/2 渣打 HM

你呢?

元旦..是不是去長洲那個ar??我都想去ar..又唔知貓隊長去唔去~haha~我係咩都要有人陪ka~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-3 23:08 發表

想問下大家點相認,同埋D錢包可以放係邊度架?
仲有..... 可能我..... 只係可以跑到一半,到時我返去餐廳等大家" />" />

你知唔知~深水步 swimming pool 在那裡~我地在果度出發ka, 你就唔就腳ar?um~~你到左.可以call 貓隊長ma~佢e + 好似都會帶 mobile 架la~~錢包e + 野呢......我地一般都唔會帶架wor...只係帶d $ 帶id card~有時佢地連id 都唔帶ga~我就有埋小毛巾同水樽

一半???e 個問題要由隊長答la

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-3 23:12 發表

長洲....." />" />
係沙田飛達10K元旦跑

人地想去長洲..回程時買條咸魚ar ma~ 唔好咩?!
等我好睇下飛達10k d 行程先~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-3 23:23 發表

我識去... 但如果帶電話可以放係邊" />" /> 我唔慣拎住野黎跑

咁ar~唔打緊..你出門前~打比catcat~confirm 你地著咩3~咁在門口就見到la~monkey ching/ctse (唔知係馬騮仔or 女 ar)  ~都係未見過ka

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-3 23:40 發表

好..一於出門前打打比隊長...唔該晒ctse意見" />" /> 不過你又唔黎" />" />

我都好想來ar~~~無計la..家人飯局~~其實我都係在附近食飯..可能到時來同你地飲下野ar~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-4 08:19 發表

ching:
你咪甘懶啦.....
我都係要行返轉頭架.....
一齊在ssp泳池等可以做下熱身嘛................" />" />

catcat~龍龍個提議其實都唔錯....李鄭果邊..又有公園又有swimming pool~而且你地上嘉頓ma, 在e邊等就唔洗過大馬路wor

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runningmonkey 於 2008-12-4 10:08 發表
hi Cat, as I will join right after working, I will have quite a lot of baggage (one big bag at least~:S) that need to handle....I may need your help for the first time as I am not quite familiar with  ...

"let it dry by nature"~好一句 by nature~我地通常都係天然風乾ka~ ~~我見d monkey hill monkey 濕左都係 fing 下就得ka la~~~~~除非~~~除非你....狐狸上身..就...............

升級   0%

該用戶從未簽到

圍圍sunday 跑邊個比賽ar??我會~遠遠咁..在屋企同你打氣

升級   0%

該用戶從未簽到

wei wei wei~~~圍圍 你有無參加長洲個賽事ar~我同catcat 都想去ar~你去唔去ar~~
wei wei wei~catcat~不如你明日跑果時~sale 下..睇下有無人去ar~
我想去長洲買果d 包山souvenir, 仲有蝦羔~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-4 12:10 發表

我識架.... 我成日去果度游濕水

YUNGYUNG~其實~唔識路果個係catcat~~~佢係ssp 之友A 貨來KA~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-4 12:20 發表
又要開會啦......
今日有3個MEETINGS呀.....想死..." />" />

貓貓...我明天都大鍋.....要跟C 父坐館...心情12分緊張~SO..你明早見不到我LA

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 joelkk88 於 2008-12-4 12:36 發表
其他比賽可以遲d報, 依家快快趣趣攪掂個美記半馬先啦!!!

bonbon + catcat...去唔去, 好好玩好好食既~長洲元旦跑 OR 去奪命烏姣滕~????