香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2015.03.15 西班牙 Zurich Barcelona Marathon

升級   42.2%

該用戶從未簽到

小叻ctse, any experience sharing, please?

升級   42.2%

該用戶從未簽到

卒之報了. 要搞機票酒店, 時問很趕呢, 請問各位師兄師姐有冇建議呢! 謝謝!

升級   42.2%

該用戶從未簽到

嘩! 好吸引!  你的自由行多少天? 我假期, 只能頭尾9天, 只玩巴塞及馬德里. 但求安全完賽, 好好享受沿途風光.

升級   42.2%

該用戶從未簽到

謝謝你的資訊! 真係好期待! 很遲才決定報名, 剛找Agent訂酒店機票最平EK, $6700. 唔識找民宿, 也無時問研究行程到時至算. 希望到時見啦. 我也會13號去expo.

升級   42.2%

該用戶從未簽到

其實去年已想跑, 但腳傷物理治療好耐搞唔惦, 現在心態是跑得一隻就一隻, 今年不跑不知何時有機會了, 所以最後都去馬.  看完你的帖文已心思思要黎多次西班牙! 順帶一提我不是兄是姐, 慢中之慢. 你黎到周圍玩+練跑+踩單車, so cool! 我呢d, 好趕好趕, 跑完就快速遊覽返港了.

升級   42.2%

該用戶從未簽到

Thank you for your sharing, ho ho tai! I will depart bcn soon and I'm excited.

升級   42.2%

該用戶從未簽到

恭喜Bromptom師兄 PB 及 Boston qualified. 也羡慕你旅程多姿多采呢!
我以前聞說巴塞奧運馬拉松讓世界各地驚覺巴塞隆拿美麗風光, 於是其他國家也開始重視馬拉松推介國家形象或旅遊, 但就從無想過會跑巴塞. 後來看了三個小生(阿伯)去旅行, 覺得好正, 就心思思想去玩,但諸事拖延很遲才落實出發, 巴塞真是旅遊及跑步好地方, 可惜今次逗留時間太短, 好些景點也沒去也遇不上巴塞球賽(雖不是球迷但也很想成為魯營座上客歡呼)... 至於跑步, 雖然成績失禮, 但, 能跑(行)已是大開心, 而吃喝玩樂也正如師兄所言常有驚喜... 希望有機會再來吧.

Like: 5.0
Like: 5