香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

聖誕節翌日跑 -- 屯門

關閉 [複製鏈接]

升級   44.2%

該用戶從未簽到

ching ~  我有興趣呀 ! 不過想有 ctse 同行...
另 :
路線1. 平路多 ?? easy d?
路線 2. 上青山....我好擔心我橕唔到

升級   44.2%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2008-12-5 10:16 發表
其實每條道線都可以好難或容易,只要看大家如何去跑法。

第二條道線較挑戰性,但係唔會太難跑,不用上青山,只去菠蘿山,
我用意想介紹多些屯門跑步道線給大家,待大家得閒可以自己去走下無禁悶。

我看都係揀 ...

好神秘甘.... 小妹1.1 要比賽東北縱走,, 想keep 好d體能..

升級   44.2%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2008-12-24 08:59 發表

無聽過話要同跑步有關。

REDRED CTSE ~ 買禮物...我都好頭痕呀 !

升級   44.2%

該用戶從未簽到

想講既..都比ching ctse 講晒添 ~~  不過呢句不能慳 : 多謝晒 Wongsir, 各ching, ctse. 過左一個好堅既 boxing day.

琴日真係好爽, 小妹第一次跑甘長, 甘堅的路段;下次一定把握機會再同各位跑親飽 !
小妹早知菠蘿包唔易食, 所以選擇慢慢食..一有機就快咬兩啖...
沖完涼,,,真係散晒...夜晚朋友聚會後回家拿拿聲去訓lu....

期待下次....跟各位再跑過 !