香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

聖誕節翌日跑 -- 屯門

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

是行山上青山, 還是跑上青山 我估梁ching都係跑多架喇

升級   0%

該用戶從未簽到

wong sir, 請預埋我呀

好呀, 一班跑友慶祝聖誕節

(特別鳴謝redred姐的催促 )

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 2008-12-16 14:41 發表
哈哈,實在太好啦
nc ctse 同7兄都報名
又可以見到2位跑步既英姿

nc ctse 跑15k都應該輕易易舉了

15k蝸牛跑都應該ok的

今天阿sir才嘗試糾正我個form, 很難

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-17 17:59 發表

咁預埋kinkin,果日西貢鄧記維修知唔知有冇locker借?你係地膽幫手check check西貢仲有咩地方存物,thanks!" />" />

泳池旁, 壁球及tennis court個更衣室有locker及沖身地方, 唔記得是入硬幣還是用鎖, 我可以問問個西貢老友

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2008-12-18 10:16 發表

西貢壁球場locker 我借過

用鎖的
要場紙的
無就幾難借

Kin in Running

是嗎!!我用過無用問喎...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2008-12-20 00:04 發表

Yes Sir!" />" />

建議唔好買花紙,一切從簡,全部禮物用報紙包,環保啊!
各位同意嗎?

yes madam.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2008-12-24 09:37 發表
我都未買,今天或聽日至買,有冇人有乜好提議?

已買了, 男女也合用, 每天也要用

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2008-12-24 15:09 發表

咁似 NC 姐嗰份....

同叮叮噹姐真係心有靈犀, 不過, 聽落好似禮物種類不同

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2008-12-26 21:06 發表
嘩, 真係好好玩, 可以同咁多 ching/ctse 練跑, 好開心呀!!!
在此多謝wong sir的細心安排, 可令小妹一嚐攞命波蘿山,
有水, 有香蕉, 有雪梨, 又有交換禮物, 仲有得打羽毛球, 一次過俾到咁多驚喜, 多 ...

x2, 真係很開心呀!!! 有得玩, 有得跑, 有得吹水, 有得笑, 有得吃.  多謝wong sir, 平兄及一班屯門友細心, 友善, 熱情的款待. 屯門區景色一流, 菠蘿包見到已飽了, 知道自己"勤"唔落, 唯有行上去

菠蘿山腳埋下一箱甘泉, 見到真係笑茄茄. 回到湖山公園還有蕉及雪梨, 又有交換禮物, 仲有 running-sue 親手弄的聖誕禮物 - homemade健康蛋糕仔 (特別強調低糖低脂 ), 人人有份永不落空, 很多謝running-sue帶給我們驚喜
今次沒有參加的chingctse走寶了 長跑網跑友真係

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2008-12-27 13:24 發表
多謝Wong sir, 平 ching、明ching、七ching精心安排活勳
有水飲, 有香蕉雪梨食, 仲有聖誕禮物, 同running-sue ctse 包裝得好精美既蛋糕 (大家都讚ctse 跑得!整野食又得!!!勁呀!!!!)

ctse一早講過"菠蘿包唔易食", 所以我都只係慢慢行上去!!!上面風景果然一流!!!! 小妹下次行山可以行呢到!(聽聞青山有個迷彩0既building,仲可以行去白泥睇日落!!)

仲有謝謝nc ctse,同一位ching鼓勵!!!終於完成!!!

謝謝各位!!

預祝大家新年快樂!!!!!!

kandis, 那位係chairman呀, 將軍澳區的, 下次可考慮去將軍澳join他們跑, 他們通常星期六早上有消遙跑

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2008-12-27 21:17 發表

昨晚有得震,無得瞓﹗另外小弟都好想知,閣下是否預備了 52個一元硬幣做禮物?ghu

因為很凍??? 很想知去邊樹露營??? ken兄個兒子都幾捱得 , 行10幾k

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2008-12-29 13:57 發表
多謝叮叮噹同埋 redred 姐!

x2, 多謝晒兩位ctse

最初只是2人吹下水, 但點知越吹越大