香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 3)

關閉 [複製鏈接]

升級   83%

該用戶從未簽到

多謝kin ching~~~你件豬油糕我會留返樂善行食,希望食完好似你跑得咁快~~   
仲有多謝整個ssp街坊小隊~~~ 條路都幾好跑,個景好正!!!

多了個新名(disdis; 音:廸廸)

升級   83%

該用戶從未簽到

我諗住"廸廸"易記,又易發音嘛

我都見得哂你地d名la~~ctse: catcat,vv,bonbon,tarry,feifei,yungyung
ching: batbat,00,龍龍,  kinkin,joejoe

岩唔岩呀?

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-12 09:26 發表

ching:
你想join全程or半程呀????
我暫將你的名add在全程list中...

20/12個日,我地幾個會自己入元洲仔等d跑全程既ching喎,即是我地只是跑半程咋喎...

我地會著晒跑衣就出發啦,唔使換衫or放行李既..

j ...

16 ,20  我都黎到呀!!!

升級   83%

該用戶從未簽到

諗住上來報名, 冇見幾日,結果要追返23頁post,ssp果然利害!!!

希望冇打錯字啦~~

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2008-12-12 10:55 發表

" />" /> 系咪想話我……

我冇喎~~小華係ching / ctse??

小華ctse---> ??

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-12 11:51 發表

disdis:
講多次過你聽~~
小華 = 華華 = 仔黎既 = 公司決定佢會走肉彈路線

華華=走肉彈路線=唱絶對空虛果個.......哦~~~我明喇~~~
thx~~catcat

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-12 11:58 發表

nono~唱絶對空虛果個~係kenken ching=高層
華華=成日無la la , 有團火果個" />" />

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2008-12-12 12:09 發表
嘩, 今日好熱鬧喎, 等我都加入吹下水先
仲有迪迪今日上來一齊吹~~~
不過剛剛唔係好明華華既肉旦路線點解會變咗c9?

現在唔上來吹, 今晚可能要追到P.50, 又開新頁~~

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-12 23:42 發表

「天」日我唔黎喇,留返條命星期日跑10K

yungyung    星期日加油啊~~

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-13 01:31 發表

你係咪跑樂善?妳都要加加加油啊" />" />

我唔係跑樂善呀~~~我樂善咋,希望順順利利啦~~~~

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-12-14 18:20 發表

Yungyung & 迪迪:

你地今日跑成點ar?

完成左喇~~~

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-14 22:03 發表

yungyung & disdis,恭喜晒 ,跑成點呀?

batbat, VV :  6hr 11min 有驚冇險,安全到達

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2008-12-14 23:27 發表
我都完成咗樂善盃lu. 成績(4hr29min30sec)都算符合心目中預期(4.5hr內), 不過其實可以快D, 開跑後一離開車路上山徑D參賽者就迫到好似沙甸魚咁, 被迫減慢晒D速度, 上蚺蛇尖又係(上段要Jam住嚟爬石), 落完 ...

恭喜joe ching!!! 的確jam得好利害!!!

上緊蚺蛇坳果時, 我覺得自己在玩攀石!!!仲有,原來長咀好遠,不過好靚!   
仲有果碗喊粥水最好正~~~你有冇飲呀??
你隻腳點呀?好好休息!!!

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-15 00:02 發表

mmm...妳下年既目標應該係個背包啦...." />" />" />" />hk

背包好似要3小時完成, batbat 唔好玩啦~~~

返到終點我已經好開心, 在蚺蛇"咬柴"(請老師正字plz),好彩唔嚴重!!

升級   83%

該用戶從未簽到

今日去唔到同你地跑 返到黎先知你地delate左,早知我仆過黎啦~~~

恭喜yungyung 取獎盃

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2008-12-17 11:07 發表

迪迪, 昨晚我見到我哋另外兩位馬鞍山8k隊員活活同豹豹呀, 佢哋都好勁跑得好快啊~~~
下次一齊再跑過...
仲有補返恭喜你順利完成樂善行呀

多謝菲菲~~
係喎見唔到2位tim∼ 你地都咁快, 咁我要努力d喇

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-17 10:55 發表
跑後簡報~vv...已經跛左~~~~" />" />

有冇事呀??係咪未著慣新鞋咋??

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-17 11:54 發表

唔知骨or 肉ar~~~唉~~~但係腳掌都痛~又好似唔係肌肉wor...我驚好似kk 個fd 咁ar~~~半月板有事ar~~~

kinkin, batbat.....我已經按照指示~出左去jump 水~仲即場隊左柸~希望快d好...

記得我初初跑都有呢個問題, 但後來換左對鞋(對鞋0既足弓位設計得比較窄,開頭著得唔慣,但之後真係冇痛),再加上重點warm up & cool down 痛既地方, 已經沒有腳掌痛的問題

不過你e+好似好嚴重,痛到上knee, 都係睇下佢地介紹果個醫生先好d~~

升級   83%

該用戶從未簽到

希望 vv快d好返 20/12 可以跑到!
同埋係咪要決定左去荃灣喇??