香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 3)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 ~~菲菲~~ 於 2008-12-11 10:01 發表

e, 我花

~~~~~~~~~~~我都以為自己搞錯..明明一直00都話要咀YUNGYUNG...咀咀下...咀左BONBON~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2008-12-11 10:16 發表

知道

果然係好孩子

升級   0%

該用戶從未簽到

我是路過的....也頂你地2個唔順~~~什麼華華哥~什麼有圈火~wow~~~~~~~~~~

菲菲~~~華華~~~~~~~你比條生路我地d fans la~

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 ~~菲菲~~ 於 2008-12-11 11:49 發表

菲菲 我地都係因為太愛你..唔想你比d 較土ching..影響你個超班型女形象~你要明我地係用心良苦ka

升級   0%

該用戶從未簽到

catcat:你"食"什麼~~~人家是食海鮮~有你的份兒嗎難道?~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2008-12-11 12:26 發表

" />" />" />" />" />" />" />" /> …………@@同你解除合約
要陪嘰¥  開個價黎
我去做自固人士

華華~萬事都有商量~~~唔好咁la

不過..開個價ar....可唔可以用$ ar~~我地人仔...1:1 架wor..
仲有....你可唔可以.............唔好成日寫錯字ar~~~自僱人士ar...自固

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2008-12-11 12:39 發表

" />" />hj" />" /> 無論我中文差,英文更差!點可以再做落去??
但人仔好似貴左D,站時雪住我先啦!比吾起¥

恒久的
.地平線
和我的
.

永不改變

算la 算la..你始終係我地一分子..仲係有名有份果隻...我地又點會放棄你ar...不過你要乖乖地..上多d來..吹下水..無論對你語文能力..學識水平..同精靈程度都有幫助ka~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2008-12-11 12:50 發表

" />" />hj" />" /> 好囡仔……呢個名!
叫(小小)得吾得啊?哈

nono ar...華華..你e 個名..係有高人幫你改架..唔可以話變就變~而且...小小......小小...有咩好聽呢~~~總之你d fans 唔會叫係華華哥架la..係都叫係華華哥哥~~~要雙疊字~yeah~

升級   0%

該用戶從未簽到

sorry~~我打完......自己都想嘔~~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2008-12-11 12:25 發表

其實小弟都好後生,新歌,愛在深秋,風繼續吹等小弟都唱得幾咀﹗

wowow~KENKEN ching D 歌....好新ar~~~新到呢 ...........我驚一般時下無見識既青年都真係...未聽過ar~~所以ching...你都係做番高層la~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2008-12-11 13:06 發表

你知就好!!咩華華哥哥……" />" />

咁點先?!...我地一眾ssp 小隊..entertain 左你一個早上...你幾時歸隊先?!下星期 2 la...今日都得~不過今日只係小小隊游手好閒跑步日~你實有日得格...又話自己係sport lover 果隻! 總要sport 下架~right??

仲有無成員...今日想join ka????
暫時: bonbon, 龍龍, yungyung 同我~~(仲有nike + ar yungyung~~~)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2008-12-11 13:20 發表

" />" />" />" /> ……星期2吧……要看看下星期2在哪裡工作(我放你系第一位,只要吾關工作事,其他我都推嗮佢)
今晚要去斧山到運動場跑" />" />" />" />hjkhbnmj 你一早又吾約我今日

咁你即係放我係第2位la~~~唉~心淡.......

仲有la...我地一早都講今日有gathering~你都睇到..你話ar幾早至數早ar~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2008-12-11 13:26 發表

" />" />" />" /> @@  今日一早約左人啦
                     " />" />" />" /> 我真系放你第一位的!
你吾信我" />" />hj" />" /> !

升級   0%

該用戶從未簽到

catcat....我去hearing la..pm 唔洗找我~bye~ 好驚!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-11 16:39 發表

過晒落你度
你今晚泡唔泡頭?

~~~YUNGYUNG~你今日點ar~我順利過度la~~~~e + 隻腳仔仲係軟緊..因為頭先太緊張~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-11 14:12 發表
[quote]原帖由 ~~菲菲~~ 於 2008-12-11 14:07 發表

登錄/註冊後可看大圖

batbat 咁你要休息下快好返, 下星期二見啦~~~ [quote]

本來聽日來個長課備戰渣打,依家可能要取消 ...

batbat~你保重wor~休息多d 至可以長跑長友ka wor~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-12-11 16:48 發表

咦你又話番工時候上唔到綱ga?

E~00~你都唔好話人la...你鬼唔係又係鬼鬼鼠裊上網咩~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-11 16:57 發表

我就係成日好左d 就忍唔住要去跑下...妳話死唔死..." />" />

死AR..死梗TIM AR...你簡直明知固犯~~~~唉~~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-11 17:02 發表

咁血腥,唔得。。。我要佢求生不得求屎不能" />" />

YUNGYUNG~~如果~~~00佢真係求屎既....你咪比佢LAW

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-12-11 17:06 發表

正字時間: 明知故犯

o~~~thankyou ar 00~~~好la..你咁醒..我就賜你一la...yungyung 話你想要ar ma 係咪好開心呢?!