香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 3)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原來...圍圍係嫌棄我地ssp 小隊~困著你~~~~~唉~~~講到出口la...心都淡埋~~~唔怪得e排...唔歸隊la~~~好傷心ar~~~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

你e + 講 mud 都得ka la~~~ 齋e個星期ar..你有無來過ar...唉~~~~心淡ar..我走ar

(yungyung~~~好明顯~今日有好多人都嫌命長~)

升級   0%

該用戶從未簽到

O~又係小隊簡報時間la...
今日, 我地ssp 小隊中中堅分子, bonbon, 龍龍, 00,yungyung, tartar, 當然仲有我~6 人約定7:45 - 8:15 右左, 在深水步運動場自己集合, 先到先跑..我到達時..只見yungyung~不過在場外都見到 bonbon 同 龍龍已經到達~大約跑左4-5個圈左右, 就集齊全套....跑完之後~5人就去mr. tam 麵店開餐
精華片段, 節錄如下:
1. 好開心, 竟然遇到,  跑得好似一陣風咁快既~秋鴻ctse~~仲同佢傾左一陣tim ar~
2. 由yungyung 提議,帶領 及指揮下...我, bonbon 同 tartar 第一次沖圈..嘩, 當然la, 我係唔得果個la, bonbon 同 tartar 都好乖, 完成左6個圈~~咁亦好理所當然地2位ching 都完成左10個圈la
3. 大家唔知做咩, 突然跑完去左去磅重........不過各位無留意~我係無上磅ka~haha
4.竟然有個聖跡發生在yungyung 個晚餐到~佢個米線~~竟然~~~長食長有....00指出可能同5餅2魚係一樣ka~
5. yungyung 在更衣室, 教我用nano~不過...點解要在更衣室呢??????在鬼鼠下.
跑後感: 在我而言, 真係辛苦到想死.....不過同你地一齊..嘻嘻哈哈~又一個晚上, 多謝各位..唔介意我無咩恆心, 成日跑跑下又停la

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-12-12 01:05 發表
今晚SSP街坊隊嚮Catcat組長缺席下依然成團。Yungyung 下晏原來唔聲唔聲己經跑jjar一轉(佢自已話) 。龍龍用佢摩打腳帶頭快放,Yungyung緊守第二位,我就用急速的呼吸聲從後畀壓力Yungyung。3個圈後Tartar, Bonbon,同VV就 偷懶,我同龍龍衝10個圈,佢地只跑7個就收工。Chengcc2008 ctse咁arm又嚮處,畀佢地捉住傾jar 陣。換衫後去jar譚仔記食野。Yungyung表演有中國特色既52 --- 碗米線食極都有。星期六日各適其式跑天水圍或參加比賽。下個星期二再以跑會友。

...

00...報錯料...我跑左4個~~~bonbon 同 tartar跑左6個ar~~~~唉~~~~~算口一d 都唔精~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-12 01:11 發表

咁夏天一定要約你去李鄭屋操下水

yungyung 係游咩式ka?.係咪快游人來ka??..我係蛙式咋~仲係好慢好慢好慢的蛙~成日見d 人 "fitfit"聱游左去...都好羨慕!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-12 01:18 發表
to 00:

你今晚到底up乜鬼? 咩馬鞍山同我一隊? 明明女子組我果隊無你份架喎.... 加上你又唔係女子? 你都係快d執好野,明天等我黎接你啦

仲有你星期日係咪想跑大埔呀? 九點起跑呀~

唔係fa~原來佢ee哦哦..係話同你同組ar~~~my god~~佢會唔會以為自己著左同bonbon 同一件3 就係bonbon ar...哎呀~會唔會係早期分裂症ar~ 好令人擔心~~~~00~記著要帶牙刷同"郎"口"中" ar~~~~yungyung 會來接你ka la

升級   0%

該用戶從未簽到

WOW~只係無上半朝…要追2版至到尾~~~~~睇來~小隊成員不但工作即極~而且feedback 都十分有效率

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-12 09:15 發表
大家昨晚都好開心下喎....不過00話vv +bonbon偷懶....究竟有無d甘既事...?

catcat: 我不是偷懶~第一次反沖圈..真是很辛苦~秋鴻ctse 都話la~平日無train突然train 咁多日..唔好架~~~
我今日起身...唔係腳軟~係周身痛~我都唔sure 明天來唔來到~睇下同你有無緣la

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-12 10:13 發表

vv:
妳地真係好彩wor,咁都比妳撞到秋鴻ctse一齊練跑,有冇乘機跟ctse學下野呀?
上次我問過ctse join唔join妳地馬鞍山跑隊際呀,佢話考慮下,如果佢同runrunrun ctse一齊join埋A隊真係好有機會

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2008-12-12 10:13 發表

" />" /> KIN KIN 琴晚又吾黎,皇上話你漿SSP割左出去變成島了!

e個同學~~我真係唔知點教好~~~~是離島ar~~~一句入面錯2個字.....唉~

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 小華是也! 於 2008-12-12 10:21 發表
TO: SSP隊員
SORRY, MY COMPUTER SHORT SHORT 地:
我想話...根據華華所講~華華可能是以下一個身份
1. 少奶奶, 買下

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-12-12 10:16 發表

星期二我都會到。
Ah VV 話唔想嚮碼頭畀人望wo。不過擒晚bonbon都話碼頭無人!

00~~of course la ~bonbon.. 有你照住.梗係見唔到身邊有危險la~ 我同貓隊長唔同wor….2個人殿後wor~自己顧自己….危機意識更係要高d la~你咁都唔明??

升級   0%

該用戶從未簽到

sorry 個computer 真係出唔到字....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2008-12-12 11:55 發表

華華=走肉彈路線=唱絶對空虛果個.......哦~~~我明喇~~~
thx~~catcat

nono~唱絶對空虛果個~係kenken ching=高層
華華=成日無la la , 有團火果個

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2008-12-12 11:37 發表

" />" />" />" /> 我呢個星期A.L先有空……
平時早出晚閨···
工作又辛苦`!
點似得你地咁幸福!" />" />" />" />  

你唔係c9????我好擔心....sat ...出來...華華原來是個set左成頭髮卷既 c 9 wor~~~sorry, 我無歧視c 9 ka, 不過如果可以的話.....唔好帶太多卷law~怕你重咋...我幾愛你ar 華c9

升級   0%

該用戶從未簽到

菲菲...你有所不知~~我細心分析後...有以下論點支持~華華係C9:
1. STAY 在家都算LA...仲要打掃, 仲要下午落街買D野~ED 仲唔係少99生活咩?
2. 不知E + 公司可以上網~即係少見世面LA
3. 以為人地早上上網都係做網吧的~太過..........C9想法LA...可能因為個仔仔成日泡網吧LA
所以...我有理由認為~華華~~~就係華C9

升級   0%

該用戶從未簽到

菲菲, CATCAT......C9走唔走到~肉旦路線KA???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2008-12-12 12:29 發表
vv 既分析都好詳盡喎......
哎呀, 我突然諗起睇過地鐵廣告有詹sir的"萬千c9xxx"
諗起都几核突

菲菲ar....我都有擔心ka....嘔得太多...對身體唔好嘛~而且~如果大圍人都嘔~人地以為我地食物中毒就唔好la...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-12 10:01 發表

既然yungyung都咁講,下星期二就去join妳地跑下啦,跑完請返vv食糖水,叫佢唔好咁傷心啦!

圍圍....算你la....出去反完都識返來....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-12 12:52 發表

圍圍你今天終於覺悟喇  底讚

YUNGYUNG....今日大家d "嫌命長" 指數~急劇下降~~~~