香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2016中国郑开国际马拉松赛报名须知 (开赛日期2016年3月27日)

升級   100%

該用戶從未簽到

柔詠 發表於 2015-11-3 12:25
好跑?旅行埋正嗎?

郊區起步,跑直路一條,到42k唯一一個左彎......就衝線。
好唔好各人感覺不同,不過獎牌設計有心思.....

升級   100%

該用戶從未簽到

馬拉 發表於 2015-11-18 21:32
師兄,你呢段信息好似舊年既信息,今年唔係咁樣了!係上上面既信息.

http://zkmarathon.com./newshow.aspx ...

如果咁搞法,要求有啲高,大會似乎有啲高估自己,8000個位真會滿甚至更多?
我覺得最後會好似今年杭馬咁:容乜易抽中......

謝謝師兄, 睇泥都係報唔到  詳情 回覆 發表於 2015-11-19 10:31

升級   100%

該用戶從未簽到

nacorner90 發表於 2015-11-19 10:31
謝謝師兄,  睇泥都係報唔到

唔使擔心,我認為好大機會到時會降要求,有親證書都過到!
今年杭馬就係咁,又證書又報告,要求多多。最後唔達要求都照審核通過兼中簽...... 全馬得5000人完成...
鄭開比杭馬低級,8000個名額搞抽籤,太有自信喇.....

升級   100%

該用戶從未簽到

nacorner90 發表於 2015-12-3 15:01
大會宣稱: "经郑开马拉松组委会报名处统计,截止11月30日17时2016郑开国际马拉松赛全程项目预报名22432人 ...

唔需理會,交完錢帶你個人去跑就得喇......

根本係唔係都中......

謝謝  詳情 回覆 發表於 2015-12-3 16:01