香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 曲奇
打印 上一主題 下一主題

曲奇の跑步FuN享

升級   97.05%

該用戶從未簽到

cookie ctse,
開blog大吉!

升級   97.05%

該用戶從未簽到

我果日係尖鼻咀跑完,見妳返運動場拉筋時,我嚇了一跳,因我見妳身形好好,但双腿一D都唔似有認真練跑運動員D感覺,我估妳的跑齡應該好淺,所以才出奇妳点解可以跑咁快,本來想一早就問妳的,但又忘記咗,而家知道無估錯,妳應該有好好的跑步天賦,千萬唔好急,慢 慢來,打好基礎先,后面的進度會更大,比心機!

升級   97.05%

該用戶從未簽到

比賽時間
10km ~51" 15km ~1'16" 衝過終點:~1'49"
針對"無力為繼"的情況,看來我要加操長跑課先得...

妳前面15K 都能保持到 5"/K ,在此路線上上落落,能保持此速度已好好,其實已快了很多Chings ,後段 5-6K 明顯跌得多,妳自己都明白係長課唔夠原因,但現在離渣打只得5 星期,不要死谷長課了,留番2-3星期去調整--減量,才可以在渣打發揮好,成績是自已練習及有效方法的結果,欲速不達!

比心機啊!

升級   97.05%

該用戶從未簽到

啱啊!但係唔好過24K ,一個禮拜長D,一個禮拜短D(70%長嫁),一個禮拜長D,最后一個禮拜(第四) 12k 夠啦!

渣打D斜路無今次咁强,妳應該無問題的,不要担心,心裹有恐懼便發揮唔倒水準的,放心啦,無事嫁!

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009-1-5 15:31 發表

多謝黃教練的指導..
我會好好練習...

唔好叫教練啦!大家研究吓姐!

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-12 11:21 發表

實在太難.....真係難到諗都唔敢諗!hgjD103" />" />hj

Cookie tse 借地方一用
大圍:

畢你咁諗架!我如果今年許可有時間再練跑,我都諗要攞銀獎啦!
做人要有目標,有大志而得,唔好因少少事,失去鬥心,吡心機啊!

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-2-12 11:44 發表
其實小妹都好大貪..希望明年有機會拎個七折 ga~ " />" />

清淅目標!好!
努力 !

升級   97.05%

該用戶從未簽到

~加油曲奇 !

19/12 沙田節半馬女子隊等緊妳埋位的 !