香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

晒草灣之跑完再烚 14/1 - 見第4頁 (post #80)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 1# 的帖子

nc姐:
果日應該放早,如果到時冇人約返屋換衫再過來join妳地。
冇人約先過來....會唔會好衰呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-12-22 11:14 發表

平兄, 大家"離婚聲明"以出收唔返, 駛咩驚呀, 一於去滾........................................................" />" />

一於食多d肥.......................................牛! " />" />
最多還原變返 ...

瘋兄:
諗諗吓25/12探路都係取消好 ,一來24/12晚可能會玩到好夜,二來條路=15K挑戰賽條跑都唔使點探。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-12-22 11:40 發表

咁如果現在小妹約大圍ching 會唔會好d

扮睇唔到唔覆住!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2008-12-23 11:09 發表

因為今次是晒草主場,斧山作客

To : Sue Ctse, 大圍
來啦,晒草好靚的
我最愛比賽之前來熱身

Kin in Running

來埋咪要連跑5日....好啦....一於同堅堅共同進退~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-12-23 11:53 發表

大圍兄, 我都同你一樣冇得休直落六日!
因為前晚33k, 擒晚6k, 今晚深夜20k, 25號又30k,26號又15k,  聽晚我都諗住超慢jog10k, 8k算!
大家加油呀! ..... ...... ...... .... ...

係wor...原來我都係連跑6日,不過我26號未必會跑使15K,到時睇情況,大家加加油。

升級   0%

該用戶從未簽到

真係唔好意思,小弟今日來唔到啦,大家玩得開心d。
聖誕快樂

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-1-9 16:52 發表

俾妳知道左近日小妹跑斜路跑上癮添! 1K上, 1K落, 會唔會好斜架??
小妹當然企NC同皇上果邊啦!
生日大個天, 皇上大個人!

呢次真係失策呀!
皇上吹雞 + nc姐生日大日子竟然冇為意,呢次唔知點死好。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-1-9 17:07 發表

拉大隊過去晒草場謝罪啦!
望皇上赦大圍兄死罪,.....

小將知罪.....已經呼籲各探梅勇士改為出席晒草練兵大會,望皇上赦免小將死罪。

升級   0%

該用戶從未簽到

今晚放工盡早到,到時見啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-1-14 17:04 發表
好嘢 d_drifter 回到香港了
今晚會來

好嘢 x 2

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-1-14 17:37 發表
唔該預埋我呀, 不過唔吃飯啦.  

ctse真係好勤力呀,琴晚跑完16K今晚又來過,好嘢!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-1-14 17:57 發表
晒草灣 : 藍田MTR D1出口左轉上斜到尾,網球場右手面再上

收工...過去jog返轉然後用下個豪華更衣室先。

升級   0%

該用戶從未簽到

我之前都未去過晒草灣跑,今次同nc姐慶祝生日可以順道來見識下真係好開心。
因為前一晚跑完16K對腳仲攰。所以冇同大家去跑斜路,只係自己係度跑咗20圈共10K。
辛苦練習完最開心梗係又可以大吃大渴啦,一大班人一路食一路吹水,又影下相,又有蛋糕食真係好滿足呀,下次輪到邊個生日又搞搞佢啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2009-1-15 10:27 發表

唔通係個位 hgj059" />" />hj 話說跑緊斜路時, 有位ctse短頭髮白衫, 迎面遇見時與小妹打招呼, 我明明係不認識她的, 但她好像識我咁, 昨天下午我又無上網, 所以唔知道wongc ctse也會來, 心諗晒草灣的跑友真係很nice,  ...

我諗應該係啦...wongc ctse琴晚係著白色長袖衫,佢都係住附近架~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-15 10:38 發表
託 nc 姐既鴻福...小妹又可以十下十下... 同埋參觀同埋試跑晒草場... (0岩0岩先知原來我家望到晒草場...) ..塊地好軟.... 跑0左 5 個圈到..好舒服....如果要沖圈真係響度練就夠晒啦...
同叮叮噹 cts ...

我個人覺得呢條緩跑徑要來沖圈唔係咁好呀,一來除咗唔夠闊,最大問題係有d轉彎位都幾急,跑快d都好易傷腳何況沖圈。
沖圈都係去返運動場好d....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-1-15 11:04 發表
多多支持
去投票和提名
https://www.longrun.hk/forum/forumdisplay.php?fid=61

恭喜使堅堅成為投票區新版版主呀!