香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2009.1.28 美津濃第28屆發財跑 [名額已滿, 但賽會歡迎未能報名人士出任義工]

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

http://www.hklrrc.org.hk/forms/20090128FatChoyForm.pdf

主辦機構: 香港女子健跑會 (HKLRRC)
    日期      : 2009年1月28日 (星期三) (年初三)
    時間      : 8.00 a.m.
    地點      : 山頂道山頂廣場
    終點      : 柯士甸山道柯士甸山公園
    路線      : 山頂廣場->山頂道->堪仕達道->加列山道->山頂道->夏力道->盧吉道->柯士甸山道->柯士甸山公園
    距離      : 約 7.50 km
    時限      : 有待公佈
    組別      : 65+, 55-64, 45-54, 35-54, 19-34, 15-18, 14-
    費用      : 19歲或以上 - $80, 18歲或以下 - $60
    名額      : 700
    截止日期: 有待公佈
    查詢      : 9139 3127 / [email protected]

已成功發財步步高陞之 ching/ctse  
    (官方公佈名單: http://www.hklrrc.org.hk/races/details/20090128entry.pdf)file:///C:/DOCUME%7E1/%E9%BE%8D%E7%A7%8B%E6%B1%9D%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpgfile:///C:/DOCUME%7E1/%E9%BE%8D%E7%A7%8B%E6%B1%9D%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg
    1. saki (易祿祿#266)
    2. running-sue (一世易#142)
    3. ee_tpk (生生狗  #339)
    4. garykwan (#281)
    5. batigoal (三世發 #348)
    6. 大圍新跑手 (五個碌 #596)
    7. blurmax (#207)
    8. kcchu (#501)
    9. kk (5x8)
    10. 最強幻象 (五路發 #568)
    11. cu83 (ok)
    12. 25j  (#409)
    13. laputa99 (#208)
    14. david_92hk (路路死 #664)
    15. hobbywet (#616)
    16. DLO  (ok)
    17. jc886 (ok)
    18. MJ576 (壹舊衫 #193)
    19. eddiebuzz (#356)
    20. Qoo (易漆易 #272)
    21. miller (ok)
    22.
    大吉大利恭喜發財無敵熱血義工打氣團

1. gills
    2. 晴朗
    3. D文

+1 0
    上一篇︰Pictures of HKLRRC 4 Km Boxing Day Run - 08/12/26下一篇︰新跑手報到 ^^

20090128FatChoyForm.pdf

194.52 KB, 下載次數: 119

升級   93.33%

該用戶從未簽到

唔緊要啦!企咁耐都辛苦你了
    最緊要跑得開心嘛...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-1-29 12:34 發表

我都"立"到大圍兄上電視~

應該係話"長跑網衣"上電視...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-28 23:13 發表

咁快都睇到...我覺得好似唔係我來wor...哈哈~

我都"立"到大圍兄上電視~

升級   97.67%

該用戶從未簽到

今日睡過頭
    最後係香港站搭的士上山

帶得件背心
    凍鬼死我~
    汲取教訓
    明年再戰

升級   51%

開心
  • 簽到天數: 3 天

講返件 Tee 都幾正, 不過都唔夠 有機健康跑哥件Tee正 (個人認為)

升級   51%

開心
  • 簽到天數: 3 天

今朝比賽, 天氣真係幾凍, 但氣氛一流, 見到好多長跑友, 但有D都唔係好認得, 下次真係要再打聲招呼.
    講番比賽, 賽前只係Jog 咗 幾分鐘, 覺得左腳外則大腿與小腿之間哥組肌肉扯住痛, 可能係琴日跑完19K, 拉親哥舊肌肉所致.
    所以一開跑, 已經要就住就住, 而大圍兄亦看得出我的腳傷, 所以一路都係以5分一K的步速去跑, 到最後一段大鈄路, 幾乎要行金滯,
    好彩到最後10米見到Alan兄推一推小弟, 所以再大步過賣終點, 時間 36分29秒, 算OK喇, 最重要係開心啫

升級   0%

該用戶從未簽到

今日發財跑個氣氛幾熱鬧,因為之前長課咗條筋休息咗3日冇跑,所以今日跑得幾保守,時間大約34'xx自己夠得冇咁快,最後轉彎見到條大斜路反而突然心雄係咁衝上去,到咗終點索使氣。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-1-28 18:16 發表

我都係認得佢件衫咋, 哈哈  

咁快都睇到...我覺得好似唔係我來wor...哈哈~

升級   7.67%

該用戶從未簽到

小弟今日第二次著網衣上陣, 好高興見到咁多位ching ctse, 雖然未必認得哂大家, 但走在同一條跑道上的都係兄弟姊妹. 而今日終於領教到在高地, 低溫, 水氣重下跑步的滋味, 果然係好辛苦 , 走每一步都用不少ENERGY, 不過沿途得到ching們的加油打氣下, 幾難捱都支持得住.
    小弟時間36:08, 未算PB ...

另外多謝皇上兄傳授低溫呼吸大法!

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

My time 37" 44' - ranked 266 among 680 runners

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   0%

該用戶從未簽到

今日第一次著長跑網戰衣出賽, 沿途都見到D ching/ctse 打招呼同埋打氣, 真係好warm

我記得開始無耐有個ching 拍我搏頭叫我加油, 佢無著戰衣的, 跟住就過左我, 同埋係終點條大斜路負責影相同埋叫我加油, 唔知係邊兩位ching 呢??

升級   95.79%

該用戶從未簽到

抽筋會否同個number 664有關呢
    有冇人識so c父@@

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

升級   95.79%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-28 18:40 發表

係咩?我只係記得最後果段斜路咋...  如果你冇抽筋,你未有幾會有奬?

升級   56.2%

該用戶從未簽到

唔知點解我睇唔到個video....
    http://cablenews.i-cable.com/webapps/news_video/index.php?news_id=293632&category=

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 david_92hk 於 2009-1-28 16:40 發表

係牙
    我同你打氣過2次嫁
    一次我抽筋係到行你過我果時

係咩?我只係記得最後果段斜路咋...  如果你冇抽筋,你未有幾會有奬?

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 schnix 於 2009-1-28 18:06 發表

原來係大圍CHING, 我PLAY 左兩次都睇唔清楚個位CHING 係邊個  

我都係認得佢件衫咋, 哈哈

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-1-28 17:37 發表

我見到片緊彎果個係"大圍"ching呀, 哈哈, schnix ctse, 氣氛真係好好, 下年一定要參加呀  

原來係大圍CHING, PLAY 左兩次都睇唔清楚個位CHING 係邊個

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 Qoo 於 2009-1-28 15:44 發表

今日好開心認識了sue" />" />
    我都搶唔到柑,等埋抽大獎,亦都無我份...
    不過件衫好靚,好鍾意,幸好攞到細碼,出年一定要參加...
    今早咁凍,ee食住風影相,辛苦了..." />" />hkjhk

qoo ctse, 幾次見面都係賽道上, 今次真係可以企定定見面喇, 下次2.1再見啦