香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

最寂寞的一公里 [轉載]

升級   0%

該用戶從未簽到

幾有趣!
話時話,呢個係唔係「屈臣氏」廣告??

升級   0%

該用戶從未簽到

勇往直前,永不停步!
做事同跑步都係一樣
,不要輕言放棄!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 漫漫長路 於 28-12-2008 22:36 發表
漫漫長路---孤身跑 , 跑了咁多年獨來獨往一樣有孤寂的感覺 .
25號聖誕日由灣仔營地跑至東壩來回有強烈孤寂感覺 .

c-hing, 呢道唔同區嘅跑友有時都會相約跑步,有機會可以參與吓,成大班一齊跑就無咁悶啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jjchsg 於 29-12-2008 11:41 發表
Fully understand your feeling.  My wife also did not support me and never come to the finish line to cheer for me.  I used to be alone.  But after I join a running club (sgrunners in Singapore), n ...

c-hing from Singapore?
Are you coming to HK for SCM??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 randyip 於 29-12-2008 23:15 發表
...她卻不明白,我只希望終有一天,她會在終點等我!

我太座只會在比賽完問"使o吾使等你食早餐"" />" />

c-hing 真風趣呀!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 29-12-2008 23:39 發表
[quote]原帖由 stanwong 於 2008-12-29 00:12 發表

登錄/註冊後可看大圖

..她卻不明白,我只希望終有一天,她會在終點等我!
你的她也許不明白,但這裡的他和她卻非常理解.明年渣 ...

X 1000

升級   0%

該用戶從未簽到

龜速兄
不如我地成立長跑龜速大隊先啦
呢度班c-hing好多都跑得好快,
正如平兄話齋, 跟唔同步速、耐力嘅c-hing一齊跑好因難