香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

最寂寞的一公里 [轉載]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2008-12-28 22:06 發表

勇往直前,永不停步!
做事同跑步都係一樣,不要輕言放棄!

勇敢面對 , 人生寂寞跑道 , 就如將來人生終點過後 , 還是要孤身上我路 !
珍惜跑友 , 一起跑過的日子 , 就算未來路途孤身隻影 , 記憶裡總有你們相伴!

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 stanwong 於 2008-12-29 00:12 發表
..她卻不明白,我只希望終有一天,她會在終點等我!

你的她也許不明白,但這裡的他和她卻非常理解.明年渣打來和我們一起吧!無論起點,途中或是終點,
總有綠衣身影相隨!你再也不會感到孤單!來吧,我們歡迎你!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2008-12-30 00:56 發表
其實老婆也是閞心我的,通常在比賽完後打比我問我跑成點,見我耐唔覆會擔心(因要拿回行季才可覆電)。我相信堅持下去,終有一天她會在終點等我的!

師兄何不嘗試讓她也參與其中,那麼就無需要她在終點等候.
小弟正用此方法進行中,進展還不錯呢!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco 於 2008-12-30 11:41 發表
我覺得跑唔晒可能仲失落...

自己做咩都慣性行俠...無束縛....又非常enjoy 獨行感覺...爽...

(查實係無人會跑得我咁慢...冰有可能一起跑呀...哈哈)

小弟都做左獨行俠數年,明白閣下所講的...無束縛....又enjoy 獨行感覺.
確實要搵一個同步速,同耐力的同區跑友非常因難.
但小弟最後都搵到,唔係一個...係一大班.......就係係呢度----長跑網.
請試下一齊跑既感覺,絕對會係另一種享受.而小弟正樂在其中!

升級   0%

該用戶從未簽到

好多人就係因為捱唔過最初的辛苦期而放棄,所以佢地冇法感受到辛苦之後的歡愉,也因此沒有持之以恆的熱忱.
師兄,慢慢來,終有一天,她會發覺到跑步的樂趣.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龜速行 於 2008-12-30 17:01 發表
小弟比較好

多數賽事小弟大人都同小弟一起參加

stanwong c hing  亞平 c hing

祝成功"讓她也參與其中"!!!!

長跑長友 ar

龜兄,你真幸運!

升級   0%

該用戶從未簽到

個位跑友向作者介紹長跑網既應該是明兄!