香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

4.1.2009 美津濃香港半馬拉松錦標賽 (全輯)

升級   0%

該用戶從未簽到

各位大大...
美津濃香港半馬拉松錦標賽全套相已放上...
如有影漏影失...請見諒...

各位C兄姊...今日好勁呀...

簡報下先..
小弟一早影完開跑後..走左去食個火腿通嘆杯凍檸茶....
計好時間行出起步大直路...轉個頭肯雅跑手就到啦...
機都未set好...相中梁兄又殺到...(我有影你嫁..但可能你跑得太快..又有D失焦..可能要Del.)...
影影下...9點正..未等其他跑手回程...又要跑回上終點線...回程途中又有C兄回緊程喎..又要舉下機影..
仲行緊之際..大會又叫咪...肯雅跑手要衝線啦..
心諗..有冇攪錯呀..有冇顧我感受嫁..咁快追死我咩...
算..佢都聽唔明我諗乜...唯有加快腳步跑去...
我都未跑到...佢就衝線啦..即舉機...拍拍拍...
接住..就是梁兄及其他各位大大陸續殺到啦...(一報失焦之仇)
今日影得...爽..

唔好意思...
家中電腦太慢啦...
現加多幾張先..
其他真的要明天先處理啦...

其他"美津濃 半馬"相片,可以在此>>> 按此 <<<看到!

+1 0
上一篇︰澳洲既柏斯有冇跑會同埋長跑比賽架呢?下一篇︰貓仔欣刪除了留言?

評分

查看全部評分

升級   0%

該用戶從未簽到

blurmax 兄

非常抱歉...
今天在衝線位見到你..但影不到..
原因你前方有人阻晒位...
到我射程時時...
你已擦身而過...
Sorry...

升級   0%

該用戶從未簽到

借問聲....
多不多C兄姊...是沒有著綠色戰衣嗎....
因為如果是個個都有著....無著個D相...我或不會放上來啦...免得太多相...
^^

升級   0%

該用戶從未簽到

呢次影相..我影的衝線位其實是見不到幾時會有跑友到...
好彩多得妳地幾位C姐們在另一面看到就提示大叫...黎啦...到啦..又到啦....
咁..令我有足夠時間準備...
在此真係多謝妳們...

升級   0%

該用戶從未簽到

是呀  特別多謝她 Anson提示到位...

各位大大...
美津濃香港半馬拉松錦標賽全套相已放上...
如有影漏影失...請見諒...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-1-5 17:39 發表
Parco兄~唔好del丫~失焦都唔緊要啦
真係辛苦晒你~~可惜當天唔知你係邊個~未有機會同你打招夫

梁兄...
見唔到我..無所謂啦...
你同blurmax最易認....
影兩場..你都是未開跑就滿場飛來飛去...
只係神出鬼末...次次都會突然擦身而過...鏡頭跟唔到...
呢次終於係衝線位捉到...

blurmax兄...呢次又真係張張都影唔到...連開跑相..大堆頭都找不到...可惜...

其他C兄姐就不認得啦...有著戰衣就影啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 scchu 於 2009-1-4 21:05 發表
多謝各位戰地攝記. 特別是 Parco 啲相好靚.

有機會都要跟 Parco ching 學習一下.

C兄太誇獎啦...
影相只是玩票性質...
事實可以影得更好...
但三個小時的拍攝..真的有點累...
如有機會..大家研究下啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-1-5 17:26 發表

謝謝﹗照片很正﹗" />" />" />" />" />" />

Kenneth兄...
查實...我有冇影到你...真的不知誰與誰...唔知有冇影漏左...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 anson 於 2009-1-6 00:14 發表

唔好客氣啦,我都係出左小小聲啫~~ 由於我企位置基本上個太陽晒到正一正, 鏡頭都睇唔到, 都係靠你地炸~
PARCO CHING 當日見到你已經覺得你好PRO, 睇埋D相覺得你仲PRO 呀!!

個日係晒到變人乾...
走時..去屈臣氏個處勁飲...狂飲....

應該無我份的相...但係你相簿找到自己....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Superpaul 於 2009-1-6 00:25 發表
大家好,平日好少留言呀.....
今次好遲......祝各位好運,搵到自己啦!!

http://www.webhome.hk/photo/Mizuno2009/index.html

C兄..你走到好遠呀...靚靚既相得來不易...勁

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-6 00:39 發表
我upload 到la...我都祝大家搵到自己la...不過我分左2個 file ar~~
http://picasaweb.google.com.hk/longrun.hk/MizunoHMByVhtober#
http://picasaweb.google.com.hk/longrun.hk/ByVhtober#

嘩...好勤力呀....走左幾個位影...勁

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-6 23:40 發表
多謝各攝影師為大家影0左咁多靚相..留下美好回憶.. " />" />" />" />" />" />

查實小弟6:30到左停車場..諗住咁人齊...所以帶備wide鏡諗住同大家影大合照..
構思中是大家一起跳起影嫁..增加下氣勢嘛...又可嚇窒下在場其他跑手...
可惜啦...車場比較混亂..
最後要泊在架警車隔離...同阿sir講聲早晨.88..已是7:15...上到停機砰.無得影lu..唯有等明年啦...

不過..好彩無影既...都無人認得小弟...
無啦啦大聲話各位大大影相啦...我會覺得自己好"火羅"囉...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-1-7 00:00 發表

Parco兄不如upload頭像相上黎等大家認得你嘛~" />" />

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2009-1-7 10:12 發表

Parco 兄 :
我都同你傾過幾句 點會唔認識你呢...我係行來行去穿長就白t 係底,網衣係面果個,

7兄..應該不是啦...
在你相簿借用一相...
相中戊李正是小弟...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-1-7 10:50 發表

Parco 兄,感激之心終於有個實在的對象!
希望下次可以當面致謝!

大家咪玩我啦..無地置容....

轉下話題先
渣打當天...我跑10K第一組...看過時間..如果未斷氣回到終點...會取埋寄存相機...
影21k回程終點相....希望取寄存、退還晶片可快手快腳完成啦...
諗緊帶傻瓜機定大機去....

升級   0%

該用戶從未簽到

Kenneth

渣打趕得切未斷氣先算.
相已sent出...
原相你前面有位阿姐過終點後棟左係度...等極佢都唔走開..
所以影你是遲左1秒..無左個計分牌....
原相阿姐在你前面唔肯走開..
所以我crop走左佢.....(其實好多相我是crop走左D唔行開既人..相質是差一D)
現分兩次給你...
一張有阿姐襯住你...
一張是無左...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanleyhpm 於 2009-1-7 11:27 發表

pacro兄既相真係好正....可惜小弟未能入到閣下鏡內

C兄一直跑下去...小弟有幸會影到你...

升級   0%

該用戶從未簽到

梁兄...原相已出...收收啦...

瘋狂兄..次次見到你個名都好有動力 ..
跑渣打是小弟夢想....好想感受下...所以影到都盡量想影..只怕現場場面混亂....

升級   0%

該用戶從未簽到

各C兄姐

您們的要求已辦妥...留意Email 是Edmond就是本人...
因人多..小弟記性差..未能一一認出...如未收到請另行pm本人...說明相no..
小弟真名是Edmond 因長跑網edmond被登記左..所以用左小弟隻狼狗名Parco來登記...

^^

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-1-7 15:48 發表

x 2
Edmond 兄, 請代小弟向真的parco講聲"你好嗎".

犬兒向你講聲...哥仔你好呀...
小弟叫乜都無所謂..都是一個小稱呼...