香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ~~菲菲~~
打印 上一主題 下一主題

荃灣/葵青約跑 16/5 (Sat 下午) 第七回 日落青公 集合地點請看p.1

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

菲菲...我追左3 pages 咋~~wow..不過我見 ming sir 有份ar~好耐無見la ming sir~~~~
tartar~你識唔識路去ka..我約埋係一齊去好唔好ar? 我地pm~~針針佢~

升級   0%

該用戶從未簽到

回來了...打羽毛球的...仲有我, ee 同 wayne ar~(改番)~~好累ar~~~" />" />hjfghft
好勁的華華..仲約左人7:30 再打多場羽毛球~~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 di692 於 2009-1-24 12:30 發表
剛剛跑完返來,
由於小第係中途加入,只跑海濱花園至深井來回,由於好多ching/ctse無穿戰衣,所以沿途見到都無打招呼,sorry!!
跑到過左汀九一段落斜,已見幾位ching回程了,當中有wilson, 不久又見菲菲ctse和另一位ctse 拍住跑,打過招呼後再繼續, ...

ching....我咪就係"另一位ctse" law

升級   0%

該用戶從未簽到

TO :圍圍......no no la..我都一把年紀咯.仲陪華華打網球~應該會猝死的~~~
TO TARTAR:  HEHE..你禽晚20K...今日14K~你留加跑...都係因為想打到羽毛球之嘛....WOWO...你打得真係好勁AR..~~要同你學野至真LA~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-1-25 00:10 發表
VV,

有無買到心水花呀, 有無猛男護駕呀

Tarry

hahahah...最後...我去左花墟.............隔離個新世紀shopping~~~仲買左好多野......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-25 00:25 發表

vv真係富貴...成日都買野既!

vv 真係貧窮~~~所以要等discount 時才可以買野law~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wilson 於 2009-1-25 17:56 發表

又係深圳......

琴日真係跑得好開心!
希望有傷的師兄師姊快d好番!
渣打之後,希望繼續約跑!

我無同菲菲跑去深圳7仔ka~~~~~~~~~~~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-1-25 21:59 發表

batbat,作死你,又再串我的深圳事件
講返條路又真係好跑,起碼冇大埔道咁多車同塵,你都多啲跨區過來啦

我都覺...條路都幾好跑..又少車.又有DDD 斜路~又有靚景~如果下次再搞...我一定來撐菲隊長~~" />" />

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-1-25 23:05 發表
菲菲隊長,

我黎回應ga, 果日跑得唔係好好, 有D har, 謝謝妳同VV, 就住我黎跑, 講到風景十分優美,路口位少十分安全, 謝謝妳帶領, 歲晚收爐, 終極一戰, 下次再撐妳, 我跑完好攰呀, 條筋好緊, 向屋企拉筋, 今日 ...

o~~~tartar...你地明天又來la.....初一就啟市?!~~~不過我明天來不到la...你同bonbon 努力la~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-1-26 22:28 發表
叮叮噹,

感謝妳的勸勉, 因為美孚一帶沒有一條路比較合適的, 不是交通繁忙,便是人煙稠密, 更是空氣混沌, 我們SSP小隊比較喜歡跑荃西, 或沙田梅子林. 又因為Bonnie姊妹 , 她上週三跑完後, 一直要返學,  ...

tartar...跑完回來la....today好反嗎? 努力加油ar~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-12 13:10 發表
話時話,個晚我同VV放工後會直接過黎,7點都可以到啦....
如果有隊員都可以早到既話,我地都可以早d開跑...

我OK AR~7點咪7點LAW~怕你呀 (抄豹豹的名句)

升級   0%

該用戶從未簽到

菲菲...我可以早d到ka...不過a, b, c ,d 點分ar~我少睇你個post..唔識分ar~sorry~

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 shogikin 於 2009-2-17 12:05 發表
這要多謝圍圍同豹豹來探班
才可以吹出:

圍圍踩背事件
凍好力飲筒去隔離

KINKIN: e 個issue我都唔知 wor....我諗我無聽wor...catcat 真係call我問.問到我口啞啞∼
至於??事件,係唔係我講果d ar..你同tartar 都唔可以同其他人講ar 下...滅口ka 下~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-2-17 13:55 發表

VV, 唔係fa, 咁都要滅口~

tartar~問你怕未?!~~~haha

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 shogikin 於 2009-2-17 16:37 發表

不是什麼秘密.
只是爛gag如下 :

"落order杯凍好力加支飲筒, 送去隔離

我明la~~真係估死人ar kinkin ...catcat菲菲遲d靜雞雞同你地講~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-17 16:47 發表

越聽越唔明.....發現自己理解能力越來越低,有冇人幫幫手呀?

圍圍. ..句野..你有份講ka....今晚話埋你知la~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

真係曬都我癲ar~~~~~出發時..個大太陽對住我ar~~~ 辛苦到我丫....下次無6點..唔出發ar!

升級   0%

該用戶從未簽到

~~~ 賣個小廣告先.....今個星期..ssp 又開始有約跑la~~~~ 詳情會由然然個經理人...豐豐 + catcat 容後公報ka la~大家請留意~

升級   0%

該用戶從未簽到

hi gary~你星期5又o 唔 ok ar??不過今次可能來 美孚wor~~~
10 幾人一齊跑一齊開大餐既開心日子又來la~~~haha

圍圍~~真係應該係 this friday wor~你無得唔來la咁~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 gary_wong333 於 2009-5-18 22:44 發表

唔緊要
反正又未開始

x2 ~wilson 都無遲到ar...不過我同catcat 本來想拉耐d根之嘛~