香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2009.3.22 第33屆香港畢拉山15km越野賽

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

呢個我都有興趣玩呀,但係應該同Fila半馬一樣,玩咗隊際就冇個人,梁兄要諗諗wor。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Ning 於 2009-1-14 16:49 發表
Much more difficult than Fila bor in first 10K.

Ning兄:
我係講個賽制同Fila一樣咋...唔係講條路有幾難~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2009-1-14 17:12 發表

隊際係要同一機構及同一體育會,5男或5女

個問題係我驚如果梁兄玩咗隊際,冇咗果個人攞獎機會。

升級   0%

該用戶從未簽到

我來緊想玩多D越野賽,所以呢個多數會報。
頭先打去confirm咗如果玩隊際就唔會計個人成績,諗住玩隊際既朋友請留言,確定人數再安排報名事宜:

男子組                                     女子組
1) 大圍新跑手                           1) ee_tpk
2) SKY
3) 花子阿DEE
4) shogikin
5) 上水馬王

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 14# 15#的帖子

SKY & 花子阿DEE:
預你兩位玩隊際,OK?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-14 15:35 發表
有興趣... 但好似好難咁.... hgjD088" />" />hj

ee:
妳組唔組返隊女子隊玩下呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-16 11:19 發表

大圍兄.... saki 兄已提出....
我地用咩名義組隊呢... 呢個係大問題....

長跑網law.....同上次玩Fila隊際一樣,所以到時要搵管理層幫手報名。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-1-16 11:48 發表
多不多off road

Kin in Running

睇資料...上落斜、山徑、石級、泥路咩都有,諗起都好玩。
有冇玩過既ching ctse分享下?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-1-16 12:21 發表

隊際係咩形式架?

未同大家見過面就夾隊會唔會唔夾呢~~

五人一隊,雖要全組隊員完成賽事,計全部隊員名次總和,當然係越少越好。
唔使點夾wor,各自跑自己最快咪得law,來緊18/1長課係咪應該會見到ching?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-1-16 12:36 發表

計頭三名,咁無咁大壓力呢~~" />" />hjkhbnmj

梁兄玩唔玩呢??

報隊制要蓋印架喎,如果玩用咩名義??" />" />nm

18/1 AM 玩不痰沖,PM 玩長課B線,1/2 玩馬鞍8K,黎緊應該比較多機會見各位ching ctse~~" />" />hkjhk

花子兄:
唔係3個呀...係要計使全隊人成績。
梁兄好有機會攞個人獎,如果陪我地玩隊際就要考慮吓。
長跑網可以幫我地蓋印,只要作實咗集齊報名表搵網主們幫手應該冇問題。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2009-1-16 13:29 發表

起點 -------> 陽明山莊 ---- 上坡, 短, 難, 馬路
陽明山莊 --->水壩 --------- 下坡, 易, 水泥硬地路
水壩 -------> 大風坳 ------- 上坡, 長, 難, 水泥硬地路
大風坳 -----> 金督馳馬徑 -- 下坡, 易, 水泥 ...

Alex兄,Thanks for information

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-1-16 13:54 發表
好呀
alex ching要帶路先得

Kin in Running

好呀 x 2
旨在試路可以輕鬆跑,沿途風景應該唔錯可以帶埋相機影下相。

升級   0%

該用戶從未簽到

現時確定有意幫加隊際跑手如下,諗住玩隊際既朋友請留言,確定人數再安排報名事宜:

男子組                                     女子組
1)  大圍新跑手                           1) ee_tpk
2)  花子阿DEE
3)  shogikin
4)  上水馬王
5)  waynekkw
6)  Arnold
7)  Victor
8)
9)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2009-1-19 22:22 發表
堅堅, 圍圍,
你地想係星期六定星期日跑?二月尾或三月頭好唔好?

我 prefer 8/3 & 14,15/3~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-1-20 09:49 發表

大圍兄3月會唔會遲左少少呢? 跑山同跑步始終有分別,早少少試可能好D~~

另外28/2 前報有紀念品,報名前試路會唔會好D 呢,如果有兩隊男可以跟大家既能力分組丫馬~~

不過咁多人比較難就,我都 ...

呢個提意非常好,我22/2有比賽,如果係既要14,15/2果個星期,Alex兄唔知得唔得?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-20 10:07 發表

我都想報名前試路..但係你地跑既話我就一定跟唔上....

唔驚啦ee....實係終點等埋妳。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2009-1-20 10:25 發表

I'm Ok on 14,15/2. But you guys just completed a Full Marathon on 8/2, not sure are there enough time for you guys to recover.  

Alex兄:
只係pre-trip應該冇問題既,等多d有興趣既跑手比d意見,遲下使唔使另外再開post呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2009-1-20 17:35 發表

Add Victor also,
Thanks

登錄/註冊後可看大圖

現時確定有意幫加隊際跑手如下,諗住玩隊際既朋友請留言,確定人數再安排報名事宜:

1)  大圍新跑手                           1) ee_tpk
2)  花子阿DEE
3)  shogikin
4)  上水馬王
5)  waynekkw
6)  Arnold
7)  Victor
8)
9)

PS: 麻煩樓主幫忙轉貼隊際跑手名單於post#1方便更新,謝謝!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-1-22 00:21 發表
唔知玩隊有冇個人獎??定係玩個人算

梁兄:
我打電話去問confirm咗,玩隊際就冇個人獎,所以唔預你組隊啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-1-23 23:27 發表
我跑過2年。 都好有挑戰架。早幾年未鋪石屎路好玩D。

活活 ctse: 妳有冇興趣組返隊女子玩下呀?