香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 6)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

CATCAT...我地明天個小隊高峰會議confirm 左個地點未ar???個conference room 都要book ka wor

升級   0%

該用戶從未簽到

好耐無同catcat 一齊跑la…對上一次..好似係1月3 la…不過跑左一陣..就由於食物中毒要"bombom 聲跑番屋企… 痛鬼死我~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

UM~~~是但la...係唔係book mk d conference room ar???唔知活活趕唔趕到來meeting 呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-15 16:34 發表

係呀...仲要通知d要開會既高層, 等佢地安排定個schedule~

Agenda e + 比小秘書負責la~~~
出席人士: catcat, vv, 圍圍, batbat, 活活, 豹豹, yungyung, 龍龍 (共8位)
時間: 7:00 ~ 10:00 (最遲11:00ar…如圍圍想overnight~我地係唔會干涉ka)
議程: 如何運氣, 達至最佳效果
出席人士可自由發言~

升級   0%

該用戶從未簽到

哎呀~~~TARTAR病左AR~~~~~~~係唔係凍親AR~~要保重AR, 渣打快到LA..

BATBAT, 你都係AR..今晚都好凍AR...

升級   0%

該用戶從未簽到

WOWOW~我禽晚放工都在ssp撞到人ar….係豹豹ar~~~hahha~其實係佢見到我叫我至真
不過我一時唔記得問下佢活活個下落…只係佢問我係唔係今晚會去開會~

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 Tarry 於 2009-1-16 13:52 發表
SSP小隊,

20/1/2009跑唔跑呀, 諗落我無得跑先會病ga , 多謝各隊員問候我呀, VV/ 堅堅, 你

tartar..我無左好耐la...你都唔追post 既 你好番d未ar,係唔係凍親ar??
20/1???跑去邊ar..唔係21/1 咩???去大圍ma..唔係咩??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-1-16 14:13 發表

開會議程or會議記錄係咪會派返比其他冇到的隊員架? 我都好有興趣ssp知未來發展方向

菲菲....e個係秘密既高峰會議~~~所以所有minute 同 agenda 都唔會公開ka...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-1-16 14:25 發表
  點解唔比人知喎!!!

秘密

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-1-16 14:35 發表

" />" /> 系咯!系咯!
一系就吾好講話要做報告!
衣家搞到人地超想知……" />" />

想知就出席la...我地之後係絕對無人打小報告 or 大報告ka
拿..華華..飯就成日都有得食...開會e + 野..我地一年都係開1次半次~你自己諗下la

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-16 16:15 發表
VV:
請check pm

CHECKED!~咁點ar???你話??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-16 17:02 發表
vv:
咪甘啦...ssp需要你呀~~~" />" />

但係..我需要一個豐富晚餐~~~無野食..我會咬人ka~~
7:00嘛~知la...返埋屋企沖個白白至出ar

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-1-17 22:31 發表
昨晚高峰會趕不到來。真是不好意思。
TO :VV ~~ SORR呀。

HI~~活活..唔打緊la...下次總有機會開會既.....

升級   0%

該用戶從未簽到

bonbon..我已經將你件tee 交左比龍龍....你可以走過去同佢追討ka la~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-19 09:10 發表
各位隊員:
我好沮喪呀~~~~~
昨天同joejoe,fung sir等人進行山頭霸王的pre-trip,joejoe用番前兩年山霸比賽既真實路線來作訓練,比賽要用2日1夜完成共16個check point,第1日要行10個,第2日行6個....我們昨天target只是 ...

CATCAT~~~唔洗太擔心la...盡左力..如果唔得都無計...再者e+仲有時間~~~
你今日跑唔跑運動場ar? 我今日ok ka~~~你唔得我今日都會自己去跑既~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-19 12:29 發表

謝謝ming sir鼓勵~~
其實30k我之前都跑過一次,而家target係keep住跑30k.....

剛才落街買麵包,回公司上了15層樓梯做少少訓練......

你小心D AR~~~係唔係著高跟AR???...一陣拗柴仲幣AR...
MING SIR 講得岩...慢慢來..STEP BY STEP LA~~~我都明..禽日TRAINING 對你好大打擊~不過都唔可以太急進~~~
雖然~我無能力陪你TRAIN 至咁行...不過仍12分支持你...加油AR..我地成個SSP 小隊都全力SUPPORT 你架..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-19 13:01 發表
to vv:
你今日去運動場跑,有無興趣改去我屋企樓下個公園跑...???

你唔係沖圈咩???我無所謂架....邊度..做咩都NO PROBLEM...今日天氣回暖..可以出遊LA~
係WOR...BONBON 約我同你..明天去TST WOR~~~~ CHECK PM FOR DETAILS

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-19 13:11 發表

to vv:
相比我屋企樓下個公園,可能仲近過你去SSP運動場.........
如果無其他隊友join,而你又無所謂既話,來我屋企樓下個公園跑我可以早d開始,7:15pm左右....
你意下如何??

係唔係黑 MONMON 老人家公園來架???
如果唔沖圈...無所謂LA...邊度都得..不過在個公園仔自轉..好悶下WOR...你想跑上大埔道都得KA~有無人JOIN AR??..我WED 可能唔來得LA..要等CAT FOOD AR~~~近NEW YEAR 好多人訂....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-19 13:32 發表

我地可以跑一陣公園,跑一陣街.....
今晚跑一次你就知地形啦.....
上大埔道唔啦,我落公園跑就係想近d我媽咪既屋企,同埋早d跑完回家,所以跑完唔dinner啦....

~~~~~~你....唔dinner ar~~~~~~我無飯開wor~~~~~EAT MYSELF TONIGHT??!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-19 13:44 發表

甘咪din囉.......我怕.....又同你吹水吹成晚咋......
你知啦....我都要搵d時間陪下屋企d大帝架嘛..." />" /> ...

算LA...我EAT MYSELF AR....都不知幾好..啖啖肉..唔洗同你齋戒AR>.你之後番屋企LA