香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2009.3.22 Jessica Run 2009

關閉 [複製鏈接]

升級   81%

該用戶從未簽到

點解咁諗呢?

佢報名費都係$100,而另外最低捐款額都係$250,而且亦都注明左受惠機構…而其他師兄都講過參加者得到o既紀念品都價值唔少﹙岩唔岩用就係另一回事,好多都係女士岩用多d﹚…

升級   81%

該用戶從未簽到

有冇人收到野?星期日跑到而家都未收到信添…睇黎要打電話問一問

升級   81%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-3-22 22:11 發表
恭喜米拿ching奪標

小弟因負傷未有上陣, 但仍一早到場領取物資, 在前往數碼港的車程中, 巧與跑步舍的華哥及蓮姐同車, 但他們與朋友同行, 所以未有向前打個招呼.  原定0745-0815報到, 小弟於0740到場, 大 ...

感激晒sue兄o既支持同相,講真跑之前都知主辦單位都未係好有經驗,始終都叫做小型比賽,亂就亂左d,不過就當係同其他跑手去一個唔係常去o既地方跑下步,吹下水咁…

包容下佢地o既不足,有機會就俾d意見佢地,無人支持就可能又少個比賽架喇!

聽佢地ceo講,下年可能會o向廸廸尼搞喎!

升級   81%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-3-25 09:57 發表
恭喜米拿兄~~呢季真係pb拎獎停不了~~睇黎我要介你既目標變左無了期

多謝咁多位師兄/姐o既祝賀,梁兄千祈唔好咁講,話說我下半年將會有好一段日子唔能夠keep住練跑,相信你只要keep住進度,我地拍住跑o既日子應該唔遠…

仲有,黎緊o既主要目標只有場地5,000m…希望上半年搞掂佢喇!必達都係玩下o者,跑步最緊要開心嘛!

升級   81%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2009-3-25 10:14 發表
今年米拿兄狀態大熟大勇, 如果開盤做莊實蝕老本, 都係做閒好D, 就算次次出1.1陪, 都好過放係銀行無息, 起碼穩紮穩打, 睇怕今年可以不停咁恭喜米拿兄你, 恭喜...恭喜...恭喜...  

唔好咁講喇,我都唔開賭o既,最多都係落注買下大隻兄開o既賠率,仲要永遠無得賠,即係無賭過!哈哈