香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

馬鞍山盃8k長跑賽

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-2-1 15:57 發表
小妹之小作已 upload... 請慢用.. 影得不太好... 見諒 !
http://picasaweb.google.com.tw/longrun.hk1/200902018kByEe_tpk#

如需原相..請 pm 小妹 email 和你所需的照片... 不過原相 size 比較大... 可能要花一點 ...

唔該晒 ee 師姐 , 有腳傷都來幫忙影相 , 謝~謝!

升級   0%

該用戶從未簽到

數過皇上師兄張攝記相,竟然多達13位攝影師,真係勁多人,會唔會破晒記錄?
另外有見馬王兄拍錄影,會唔會係第一次有錄像?
唔該晒咁多位攝記義工.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-2-2 16:22 發表
我琴日拍左比賽的片,可以upload去長跑網的server嗎?

期待馬王兄的傑作!
已經證實長網暫未有自己SAVER,馬王兄自己有冇空間可以upload呀?
或者有冇其他師兄可暫借出空間供馬王兄儲存?

升級   0%

該用戶從未簽到

唔該晒馬王兄&慢子兄,已download完3條影片,第一次有影片睇,正!
係唔係仲有D未上?因為跑緊個時都見到馬王兄影緊.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-2-3 11:18 發表
小弟同小弟既哥哥都影左唔少各位ching ctse 比賽既英姿,呢幾日唔得閒搞,大家介唔介意過多幾日至搞呢?同埋係咪可以貼晌網既相簿呢??因為我自己無開相簿...

Dee兄,我有地方放相,駛唔駛幫忙?