香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 7)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-4 13:43 發表
轉貼醬油團資料:

預算舉辦日期:兩日一夜(28/2及1/3)
budget: $400以內包導遊小費
截止報名日期:6/2,6pm前
擬參加者:
vv,catcat,活活,菲菲,bonbon,tartar,batbat,圍圍,迪迪....

今晚vv會再計下數同大家rep ...

NONONO...是11/2 前confirm ar~比多幾日大家諗下la...再者..我都未confirm 到ar~~

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 Tarry 於 2009-2-4 14:02 發表
SSP隊各隊員,

因為知道有隊員, 淨係睇SSP post, 唔睇其他, 所以將Wong sir, 一篇分享抄

TARTAR~~THX AR~D INFO 好正ar

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-4 14:58 發表
to : vv
比小小 醬油跑團資料給你先
住宿 : 祈福 ( 價錢 rmb$$200 -2 房 300元3 房 )
車:  黃崗至祈福 約 rmb 6x
練跑入場費 : rmb 90 令元
你可跟依d 資料 再計劃哪個低d.

" />" /> wow...活活...mud 我地原來係去祈福..唔係去番禺ar~hahahhahahha...搞錯tim~

我今晚會格好價 & 出個schedule 比各位過目.....丫~我地e + 11人..可以1個3 rooms + 1 個 2 rooms都得wor...慳好多ar

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-4 15:52 發表

我地ssp都好歡迎你過黎玩...
黎過一次,有左疊名,大家之後已經係自己人啦.....

醬油團已經加埋你個名啦...tbc呀..法法
你果個星期六好似要返工呀?跟同事轉囉....你甘靚仔,一定轉到既.......... ...

法法..你e + 同人調假la...咁早.實得la~~~你都想快d溶入我地個ssp歡笑樂園ka ma~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-4 17:20 發表

VV . 祈福未是係 番禺果邊lo...." />" />

hahahahhah活活..我以為...祈福....在順德tim....
~係wor...順德係 "big 怪園"wor 荷~~~番禺..至係 "其叔新村"wor...sorrysorry

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-4 18:06 發表
catcat , vv 影得好靚女呀...." />" />" />" /> " />" />" />" />
圍圍 你好 " 形" " />" />" />" />" />jhk

HAHA..係ar~我都好鐘意果張相ar~~不過........好似比人點左相..有d難為情

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-2-4 18:32 發表

" />" /> 你地夜晚會吾會一起去按麽中心鬆一鬆的啊?
聽文你成日都去的呢!

下....按摩ar????um............淨腳得唔得ar? 睇大圍人喜歡la~~~華華.你又去咩?...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2009-2-4 18:43 發表

連領隊都唔知自已去邊,真係替大家擔心。

不過個領隊都未confirm 一定去到..不過一定為大家plan 好行程~~唔洗擔心!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-2-4 21:03 發表

" />" /> 那先加我名吧!
遲D回公司請假!

好野..你地有4個男士la~雙數好似好d嘛~~~~catcat....加多個名.唔該!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-2-4 20:27 發表

渣打前最後一課慢跑了43分鐘, 對腳感覺良好...不過有d硬...
講真~~~我真係完全跟唔到呀" />" /> .....
呢2日出左20頁都有...
仲有好多都係星期日...其實我星期日都要返教會" />" />hjghk
但係我都好想去28/ ...

龍龍..你一定得ka...要加油ar~e 幾日.好好保重~小心唔好整親對腳仔~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-4 21:01 發表

點解要睇大圍ge。。。  KAKAKA。。。。
小姐 淨腳雙計ar。。。

~~下...雙計?咁.咁.咁......按埋小腿law...上面d 按摩..好似好開放ka wor~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-4 21:21 發表

VV: 妳又話SEND個VIDEO比我既?

yes sir~馬上到...剛剛整好catcat 同我 明天份早餐ma~~~希望佢唔好痾la~~hahaha

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-4 21:25 發表

有咩野睇呀...

禽日拍果條片ar...你要唔要..要就pm 個 e-mail / msn a/c 來..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-4 21:26 發表

你指邊方面ar..." />" />

佢地好似好多人一間room~如果body message 好似唔著3 ka ma~right?

升級   0%

該用戶從未簽到

hehe...活活..收到..快到...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-4 21:30 發表

做咩呀? 妳去完厠所冇洗手呀?

唔知佢食唔食得慣ma~~

升級   0%

該用戶從未簽到

POST D PHOTO 上來比大家欣賞下先..

升級   0%

該用戶從未簽到

又到打個 "跑跑醬油番禺" 小報告既時候~
O…今次我地原來係參加1年1度既廣州櫻花節, 今年係第2屆舉辦~地點在大夫山森林公園~個area 好大ka…我地可以呼吸下新鮮既空氣~休閒享受下自然環境~隊員如喜歡, 仲可以跑番轉~
價錢方面…如果自己去, 由於在網上訂到的hotel 一般要比較貴, 我check 過最平都要380人仔, 是在番禺區的~~咁如果唔怕既, 可以去到至book~book d 3星以下應該會平好多..

車程方面~其實, 我地可以坐廣州既mtr, 會快好多又唔塞車, 之後再轉巴士入去..去到廣州的車費就好平…大約都係20 以下..不過上廣州, 如果坐火車就貴d la..要成190~~直通bus 就平d, around 100~~~

食方面, 咁廣州都有好多野可以食, 到時我地再去plan la…

計下算la…如果我計hotel(用活活provide的 info 計先)大約….50(hotel)+100+20(traveling) + 90(入場費)+50(dinner) = 310人仔, 用今日個exch. rate大約hk$350~~(當中唔包回程車費wor…大家留意)..
計落好似差唔多. ~如果join 團..我地又唔離隊的話..會帶我地去到羅湖~所以純價錢上比例~又好似差唔多
不過好處係會free d wor….想去邊就去邊
好la 大家可以比d意見

升級   0%

該用戶從未簽到

CATCAT~~~o 唔 ok ar 你份早點? 會唔會太酸?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-5 12:30 發表

VV ~~ 不好 意思 . 我又要比小小意見喇
公園位置 在 其叔果邊. 聽聞其叔搭bus 上去 只須10令分鍾

活活...你比d 意見我, 我求之不得la...
我見有個人...佢在yahoo 問由其叔去大夫山路程, 但最後佢坐村bus 去反花園酒店再坐taxi..都要10mins (花園至大夫)...所以我以為其叔唔近law..
好..等我再找找info...不過好大機會我地自由痕ka la~~好唔好?

至於hotel..你上次指果個價既hotel係唔係上去至book 會好d呢?!