香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

渣打半馬友早餐會後---幫跑全馬Ching & Ctse 打氣

關閉 [複製鏈接]

升級   97.05%

該用戶從未簽到

想當天跑完半馬D Ching & Ctse 唔太攰既可以食完早餐,一齊到駱克道幫跑全馬Ching & Ctse 打氣!地方無咩可選擇,太早開而又方便多D位只係快餐店,揀咗幾間最後選近聖保祿醫院對面果間大快活,近維園出口過天橋走幾步便到,希望當日人唔會太迫。

地址及資料如下:

http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=17222

http://www.openrice.com/restaurant/channel/causeway_bay.htm

#167銅鑼灣道19-23號建康大廈地下一號舖及1樓
Shop 1 G/F. and 1/F., Professional Building, 19-23 Tung Lo Wan Road, H.K.
電話: 28568682 傳真: 28568982
分店營業時間: 星期一至六:07:00~21:30 星期六:照常 星期日及公眾假期:照常
新年營業時間: (09/1/25)07:00~21:00 ( 09/1/26)08:00~21:30 (09/1/27)08:00~21:30

有興趣 Ching & Ctse 當天請來一敍及幫下手同全馬ching & ctse 打氣。

+1 0
上一篇︰花子阿DEE跑世界~~下一篇︰你家人朋友會在終點等你嗎?

升級   97.05%

該用戶從未簽到

收到!
我預你哋攞埋行李2個半鐘實得啦!
唔好睇低個徒弟至得!

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-6 09:36 發表
wong sir:
我地SSP半馬隊員跑完後會集體白白後,拉大隊去大快活與大家會合,之後一齊做啦啦隊~
我地一行大約12-14人

收到!
我好奇,集體白白係点?
係唔係好似日本人咁.....齊齊沈浴缸?!

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 Piccolo 於 2009-2-6 13:46 發表

唔該平兄
已經到咗最後階段,都係著番著慣嘅衫穩陣啲,明年如果再跑會買返件網衣
我星期日嘅打扮會同相中一樣(當然係講緊前面嗰個啦 )

Piccolo hing,

哈哈!後面個易認d喎!
長跑網d ching & ctse 有40幾人跑全馬,我只能認識、認度約20人,
唔著網衫真係困難認既,不過你經過駱克道看到我地人班人及Banner
你可以同我哋招呼,叫聲 Ching ! 我哋一定幫你打氣、影相!
另外你咁認真,全馬要做咩時間,等我估計下你係約莫咩時間經駱克道。 祝 全馬成功!