香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

8.2.2009 渣打馬拉松

升級   0%

該用戶從未簽到

小弟剛死完回來...
今次影得不多..
原因小弟無氣無力..手腳慢反應遲..跑友們一堆殺來...我就眼定定..Sorry
出一張先...其他明天啦..
位置..己利佐治街...惠康轉彎位後...
Ken兄掛字望對面城大拉拉隊...

o岩o岩放左相...壓縮得幾嚴重..如要原相..煩請通知小弟..
http://picasaweb.google.com.hk/longrun.hk1/822009ByParco#

小弟 kenneth,家父&速行兄都已post 相到以下網址。
http://picasaweb.google.com.hk/longrun.hk1
Kenneth
+1 0
上一篇︰新人報到下一篇︰恭喜各位PB成功

評分

查看全部評分

升級   0%

該用戶從未簽到

o岩o岩放左相...壓縮得幾嚴重..如要原相..煩請通知小弟..
http://picasaweb.google.com.hk/longrun.hk1/822009ByParco#

升級   0%

該用戶從未簽到

Sorry..C兄 太多post無看晒..而家先看到
呢張相是ISO:400 160mm 快門1/350 光圈2.8
我是用70-200 f/2.8鏡
^^

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BHa 於 2009-2-9 13:31 發表
D 相真係影得好靚呀~ thx parco!!

呢次跑完10k影..
初初跑完都未太累..
之後拿住相機..企係度等影時..不經不覺個幾鐘後..小腿真的痛得要命..(好似谷住谷住咁)
後尾走入皇室堡拉根先走人...第一次影相攪到要拉根...

今次影相..現場氣氛好勁...好多長跑網C兄姐我不認得...但影完之後都加大叫加油...好多C兄都有給我回應..好爽..
下面呢位C姐..擒晚亞視新聞好似影到你呀...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-2-9 14:15 發表
第一次影相攪到要拉根  

用腳架怕機動性不高...
因好多時C兄們一堆過....我成日片左片右去追...所以未試過用...
不過...下回再咁環境..都要諗諗..再帶張椅仔..我真係腳仔軟....

升級   0%

該用戶從未簽到

各位C兄們...
唔巧意思..原相在公司server..
明天先給各位...