香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2009.4.5 Round the Island 2009

關閉 [複製鏈接]

升級   14.74%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-3-25 00:21 發表

stanley 兄 & cookie ctse:
好多謝大家提供既資料呀,本來我都想去pre-trip返次,不過已經冇時間啦,到時正式比賽係咪應該會有工作人員同埋指示牌,我諗應該唔會迷路呱。
我都知好多路段會係 ...

我係新黎跑手Tommy,多多指教,我上年玩過一次,成績唔多好,所以今年再報。
其實呢個比賽唔會好多有工作人員同埋指示牌,全部依靠印在地上的"藍點"作指示,所以我上年就算有pre-trip都行錯路!
我想大家要記住大會提供的"行程",因為一個唔覺意就唔知行左去邊。

升級   14.74%

該用戶從未簽到

各位ching,我想問問你地會幾點起步呀?

升級   14.74%

該用戶從未簽到

我會6點就起跑啦!
參加左的朋友就到時間一齊開始啦~~

升級   14.74%

該用戶從未簽到

大圍ching... 我都有跑呀!因我6點就出發,所以3點就返左黎啦!時間其實同你差唔多

我都覺得今年搞得唔錯,因上年剩係得最後一個CP有蛋糕和朱古力食,其它CP都只係得水和Energy drink.

升級   14.74%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-4-6 11:08 發表

Tommy兄:
恭喜使呀,唔知22/4果晚會唔會見到你呢?
係呢...想問下你上年反方向跑好跑d,定係今年好跑d呀?

果晚我會去拎cert,但食唔食飯就未知。你呢?
其實兩條路差唔多呢,都係一開頭有段平路比妳放下,不過上年上樓梯就比今年多,唔怕行樓梯就冇所謂吧!

個人黎講我覺得今年好跑d,上年自己未試過跑咁長距離,又未開始練跑,所以跑左廿幾公里就死左火。