香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

渣打馬拉松(半馬/全馬) - 馬師道天橋

升級   0%

該用戶從未簽到

全馬
http://picasaweb.google.com.tw/longrun.hk1/20090208ByEe_tpk#
半馬
http://picasaweb.google.com.tw/longrun.hk1/20080209ByEe_tpk#

唔好意思丫... 在影半馬時仲係摸索點影.. 所以影得唔好..相亦較少...

+1 0
上一篇︰我又係觀塘新仔 ^__^ 各位睇住細佬呀下一篇︰新手請教全馬賽後康復

評分

查看全部評分

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龜速行 於 2009-2-11 00:13 發表
ee c tse

好靚! 唔該哂!
" />" />" />" />" />hjk

本身影到你 ga~ 不過回到家才見到... 你俾人遮0左半塊面.. 所以放唔到上來...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-2-11 00:48 發表
丫~唔記得多謝ee tim
下次偷怕前叫下我~~等我整個型d個樣先

唔係丫..而家幾好丫..真情流露....
(p.s. 小妹在對面馬路偷影..叫唔到你丫.. )

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-2-11 08:40 發表
ee, 多謝哂你呀.
我當日沖落橋雖知有攝記響度, 但果個位太多人, 加上已經跑了4xK, 一心快D跑返絡點, 所以冇搵鏡頭, 見諒hgjD115" />" />hj

嘻~ 都唔係丫... 影到你好似望緊個鏡頭 ga~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2009-2-11 09:54 發表
Thank you ee !

妳個位對到正天橋位置一流,不過就遠咗d ,睇黎妳成日要鬆出鬆入至得

我以為妳係 desmond ching 因為我只見橙色背心見唔倒人,係尖沙咀時 見desmond 係攞咗件橙背 ...

wong sir.. 皇上都御賜我一件螢橙小背心丫...
其實我都覺得我個位幾好.. 可以落腳架.. 咁我就唔駛拎住支鏡成5,6 個鐘...
美中不足就係無位坐... 萬一明年又不幸地因傷退出... 我一定拎張 chair 坐下 ~~

小妹好久無影相啦... 唔帶 d 器材出來晒下會發毛 ga~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 2009-2-11 11:14 發表
ee,多謝哂!等咗咁耐先等到我地返黎!腳傷好啲未呀﹖
我第二幅相影得好好,特別係隻腳ge肉,真係有少少似隻馬腳!" />" />" />" />" />jhk

馬腳... 小妹對腳有係咁強就好啦

其實都等0左唔係好耐... 影完半馬無耐全馬大軍就殺到
呢排 physio 叫我 train 下大脾內側 d 肌肉托番起個 膝頭哥... 之後膝頭痛係因為菠蘿蓋俾大腿外側既肌肉拉歪0左....
所以佢教我在 squat 時膝頭夾住 d 野等內側用下力...
而家我想緊一直做 squat 都做錯0左....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-2-12 10:15 發表
EE 姐﹗小弟想要 0345 原相,郵箱 [email protected]
謝謝﹗

知道... 我今晚有時間會搞...
又爭人相啦...