香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 西環伏特加
打印 上一主題 下一主題

衝擊 2011 全馬,...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 西環伏特加 於 28-10-2009 23:30 發表
今晚踩場入TKO 偷野,....真係開心,......1930 出發.....
運動場→環保大道→坑口道→清水灣道→大埔仔→壁屋→井欄樹→澳頭村→翠林→寶翠公園(可補水及洗手間)→寶康路→運動場里數: 約 13.8 km........全程1'22. ...

你好呀  西環伏特加CHING, 仲記得我嗎? 個晚同你一齊入去偷野個個, 不過我冇食飯, 你好勁呀, 原來你咁勤力操練, 我好懶呀, 唔知你會唔會係HK 呢邊跟約跑呢? 有機會再一齊跑

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 西環伏特加 於 10-9-2010 21:50 發表
尋晚係佐敦谷熱下身同拉下根,....跟手就跑左一轉鄭植芝回來,....慢慢跑,....好輕鬆咁跑,....一粒鍾左右,.....

伏特加兄, 好耐冇見, 你宜家改左係個頭跑呀? 唔見你入tko跑

輕鬆咁跑, 勁呀 !!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 西環伏特加 於 16-9-2010 15:23 發表

馬神兄,....呢邊有上斜落斜,....要上番力,先敢過tko 呀,....哈哈

好呀, 希望遲d 係tko 可以同你再跑過

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 西環伏特加 於 16-9-2010 21:27 發表
d
好,....如無意外,應該下個月倒啦,好期待再過黎tko 偷野(偷師)呀,....

哈哈, 宜家tko 好多人呀, 特訓最開心, 杯上杯落

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 西環伏特加 於 19-10-2010 14:03 發表
尋晚落左去斧山沖圈,.....12組,...800m,...,每組6分鐘連休,...
1,...3'55"
2,...3'50"
3,...3'48"
4,...3'45"
5,...3'45"
6,...3'40"
7,...3'40"
8,...3'42"
9,...3'45"
10,...3'35"
11,...3'35"
12,... ...

伏特加吧原來都有落斧山操, 斧山個d 個個都係勁人.... 加油呀