香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

新人報到~

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 呀芷 於 2009-2-16 20:39 發表
    多謝大家~
    遲d既跑步活動我爸爸參加的話我都應該會出現..
    但以我跑步步速(龜速)應該跟唔上各位ching ctse...
    所以應該都會擔當cam lady既角色...
    希望影得各位ching ctse靚啦~

歡迎子巾加入長跑網大家庭. 妳喜歡唱歌?
    慢咪慢囉! 跑步唔一定要快, 享受其中最重要.
    可以入去"跑手Teen地"認識其他學生跑手, 互相交流.

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 wadee 於 2009-2-19 20:39 發表

係呀~ 你又知既~
    我宜家係筲箕灣官立中學 school choir 女低音~
    星期一就要比賽...我中意音樂囉...彈琴彈左九年...
    因為爸爸話跑步練氣(都係關唱歌事..)....所以我先開始跑....
    我真係好中意音樂~(雖 ...

小妹十幾年前你TMGSS school choir 女高音, 一直係教會唱女高音,
    近幾年開始兩部走, 因為本身音域係女中音, 聲底較厚, 按詩班需要而走位, 彈琴就好屎.
    Wadee講得啱, 跑步係可以練氣架! 係我開始跑步的其中一個原因, 身體唔好, 唔夠氣, 會唔夠力唱歌架!