香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 8)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

各位, 我返來啦~~~
你哋星期四衝圈的話我又來唔到啦
不過個速度咁快我估我都只可以自己跑~~~咁我下星期揾日自己衝返轉先

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-20 12:16 發表

菲菲.. 查實你只是星期四吾得閒 ????

下個星期schedule暫時只有星期二,三得閒咋~~~所以你哋照約, 唔使理我啦, 我來到就來
平時除咗星期四, 五晚其他時間都ok

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-20 12:39 發表

菲菲:
唔緊要啦....妳跟住batbat個program來自己操一樣之麻~" />" />

我有兩個問題:
1. batbat個program係咪會度身定做個啱我既呢
2. 無人帶住自己衝的話點樣知個pacing? 我自己either就開頭太快, 之後無力, or 全程hea咗, 跟唔到目標時間

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-20 12:31 發表
catcat,..禽日我無跟大隊沖圈wor..只係自己跑la..因為我明白..想跟都跟唔到la~佢地真係好快~fu fu 聲飄走晒~10分有隊形的~" />" />

活活~我係證人…catcat以上所講全部都係真…佢個家..是百無的~只有貓…但你又唔 ...

明白x2
下次同你衝啲慢啲既pace啦~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-20 12:55 發表

1. 妳可以跟返上次青衣個果來跑....800快/400慢 x 4 sets x 2組~ 目標時間都係2'一個圈~ 如果操到可以順利完成再加量or加快~
2. 初初妳可以每100m睇下錶自己有冇跑快左or慢左,留意自己呼吸同心跳變化,操多Ø ...

Thanks 圍圍既意見~~~我下次試下

升級   0%

該用戶從未簽到

太好啦vv, 活活, 揾次你哋就我啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-20 14:29 發表

吾好就就聲甘難聽..........
跑怏同慢都係跑 ... 享受一齊跑的樂趣 至真

活活, 我係話你就我星期1,2 or3跑咋......

升級   0%

該用戶從未簽到

各位, 我昨日冇上來已經在今朝追完啲post啦~~~
見你哋昨日一定反得好開心, I wish I was there too~~~
Batbat教練整傷咗咁大獲? 一定要抖夠先好跑呀...
hehe, 沖圈改咗星期三我可以到呀, Catcat右埋我名唔該

升級   0%

該用戶從未簽到

嘩, Catcat個背包好似重過你自己咁喎~~~仲有, 件綠色t几靚喎, 係咪魷魚出品呀?
廸廸真係冇乜笑容呢, 原來一路胃痛, 真慘~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-23 13:55 發表

係呀....$8x咋....抵到極..

我昨天行完山返ssp,都去多次尤魚店,買左$2xx野呀....
買多左1件活活著既行山裇衫,1件同我綠色lee件差唔多款,但質地薄d既衫,1條行山褲及1對超厚"物"~~~

你講到我都想再去入下貨添~~~
得閒都要再去睇下先...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-2-23 14:00 發表

華華同豹豹張相好靚wor." />" />

係呀, 兩個都好英~~~
btw, tartar你想報個跑已滿額啦~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

大家我報咗21/3日落南生圍呀, 你哋報咗未呀, 風景好靚呀~~~
https://www.longrun.hk/forum/red ... o=lastpost#lastpost

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-23 15:19 發表
2月25日 星期三 邊位會係MTR 等埋一齊行過去架 ~~~~  

我希望我7:00可以到, 因為我唔識路呀~~~
如果我遲到再call你哋睇下點去...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-23 15:23 發表
菲菲 ~~~ 吹beerbeer比賽我地著咩衫呀 ~~~hgjD115" />" />hj

我冇諗著乜衫喎, 你想著網衣呀?
定係我哋着同一色衫呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-23 15:57 發表

係....at least有3星,每個星章學1日full day,1,2,3星即要學3日...
合格後有cert既,你租艇時人地要睇你d證書既~~~

我直頭獨木舟都未玩過喎~~~响邊度有得學架? 係咪康文署果啲呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-2-23 16:03 發表
小妹泳術不精... 無緣跟 ssp 成員泛舟湖上....

ee, 可以上咗泳術改良班先喎~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

Catcat & 活活, 我朋友仔Mandy 都想星期三一齊衝圈, 會一齊7:00响九龍灣等

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-24 09:59 發表

batbat、菲菲、KK:
14/3 星期六 康文署有個1星班有位呀,$40咋我一陣lunch去報,你地如果啱既快d去報啦。g" />" />jhlkj

詳情 :http://www2.lcsd.gov.hk/cf/search/leisure/details.cfm?lang=b5&type=crsp ...

我果日都得閒, 啱啱已經在網上成功報名啦~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-2-24 13:34 發表

菲菲, 請問星期六幾點呀, 我都想報wor" />" />

星期六9am-5pm, 西貢黃石
用返圍圍條link, 你按康體活動報名, 就可以網上報名啦!!!
http://www2.lcsd.gov.hk/cf/searc ... cfm?lang=b5&type=crsp&id=40185480