香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

有意享受行山之樂嗎?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 unlth2009 於 2009-2-24 21:31 發表
天氣舒泰,跑步似乎對某些人太辛苦,但又不願「安坐」家中,欲外出伸展一番,輕鬆行山沒錯是一個好選擇。大家有意一起享受行山之樂嗎?筆者自「鴨腳瀝事件」後,決定要好好享受行山之樂,不走危險之途,但想有人相伴 ...

ching:

我都好中意行山呀~不過好水皮既~~
如果你有搞行山活動,可以將detail post出黎,應該會有好多人join啦~~~
因為長跑網個個ching/ctse都落地能跑,出水能游既~~
又或者,俾個detail我,我幫你在ssp"拉客"仔...我地好多隊員都中意行山既~~

升級   100%

該用戶從未簽到

u ching:
想問下你5/4個行山難度幾多星...???

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-3-10 13:09 發表

這條路線應該有4星了,唔好睇小牛胛山,幾危險的,有好多懸崖,上個月有幾個後生仔(約18、19歲)黃昏行這路,晚上被困,最後要等第二日由直升救走。

嘩....................4星甘難架~~~~
下次u ching搞d easy一點既行山我先join啦~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-3-10 13:32 發表

果度真係好危險架,試過有人變左茶葉(跌左落茶壺底),過左兩年先比人發現,找到的只是白骨一堆。

甘驚~~