香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2009.04.05 元朗長跑賽

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

啱啱夜晚八點幾報咗,我係 A0177

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-3-25 23:35 發表

即係而家有177個人報左名?

我諗係掛

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2009-4-5 11:56 發表
我第一個返嚟......     

我意思係, 第一個返嚟本網, 唔係第一個過終點.   

今日有約二百二十人參加, 起跑前有少少陽光, 都有啲熱熱哋 !
longrun.hk 都係有好多人.

(我 ...

ching 好快!原本想第一個報告,打咗成篇文最後襟錯制,又要打過。

今日綠衣大軍氣勢唔在講,又見到吹水會幾位成員,仲有平時係元朗場跑開熟口熟面既ching/ctse ,感覺好似一個大型約跑咁
遺憾既係今日同朋友一齊,冇同各位ching/ctse 影相吹水。

要多謝parco爸同瘋兄影相、wayne兄咁早起身陪跑支持、同kenneth 兄為各領先網友嗌破喉嚨咁嗌"加油!"

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2009-4-5 12:23 發表

其實我見到 longrun.hk 啲人都好似好熟好 friend,
係一齊有練習玩開, 定係純粹喺哩度傾架 ?

點樣先可以有 [網衫] ?
幾時會有 [迎新], 可以一齊見識吓各位 師兄師姐.      ...

網友約跑召集區 得閒出嚟約跑,一次生、兩次熟。
所有ching/ctse 都好nice ga。 我都係浦過幾次頭,佢地就認得我(我都係怕羞小生嚟 )。

至於網衫,由於返應熱烈,已經沽清。我都買唔到

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜恭喜
小弟朋友要返工...急急腳一齊走咗去食嘢﹐冇睇到成績公佈。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-4-5 14:19 發表

你地都好很返晒屋企喎....小弟都返左啦,整緊相..
新鞋落地,果然好腳頭...25分左右(忘了按錶),比自己預計時間29分快左好多)...好滿意啦

我以為平兄今日食咗咩,,跑得咁快。
我個人計26'43,你應該快我200米左右。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hate4876 於 2009-4-5 16:27 發表
我冇參加比賽~不過就做左義工
負責係水站派水~一樣好好玩呀

我認得ching,成日見到你係元朗場練跑(仲要好快吓)。
如無記錯,今朝你幫手寄行李,同係1.5k回程水站位ma...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-4-5 17:00 發表
咦~ 師兄你點知你跑第幾0架?? 邊度有 result 睇??

過終點後有人俾個牌你,上面嗰number 應該嗰個係總名次。

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-4-6 01:12 發表

比先進估計都快左好多吓...大概是25分左右,冇食過咩野,只係因為身後有仇家追殺,生死關頭,匆促逃命..

哦...我最後1.5k同sue 兄跑咗一段,聽佢講嘢仲中氣十足,好似仲有大把貨係手

又見到ching 走難咁逃命。
我估sue 兄呢次復出就係為咗折磨ching,可以界又唔界,磨足6k
結果造就咗ching 今次咁好成績

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-4-6 14:18 發表

x 2, 有Gills同感.
Thank you Sir啦!   

身為同門 c弟...睇嚟我都要加把勁先得啦

升級   0%

該用戶從未簽到

update 一吓
http://www.hkrunners.com/?q=node/2451
又有相