香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

也看看電影

關閉 [複製鏈接]

升級   83%

該用戶從未簽到

The Shawshank Redemption (月黑高飛) ---->沒看過
Fabuleux destin d'Amélie Poulain, Le (天使愛美麗) ----> 十分非常喜歡
Eternal Sunshine of the Spotless Mind (無痛失戀) ---> ok
Being John Malkovich (玩謝麥哥維治) ---> 有趣

呢幾套電影類型有d似喎~
唔知有冇睇《戀愛夢遊中》( The Science of Sleep )

升級   83%

該用戶從未簽到

睇trailer就好想睇, 有點像舞出我天地(billy elliott),近期必睇! 另外仲有禮儀師之奏鳴曲.

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 BHa 於 2009-3-21 10:28 發表

禮儀師之奏鳴曲我睇0左喇~ 成套戲無乜起伏位~ 但尾0個幾幕戲慢慢浮 d 感人位出黎, 我都睇到有少少眼濕濕~ 值得一看0架~

(少少題外話, 我0係電影中心睇0既, 但都勁多人講0野~ 好影響睇戲情緒呀~)

算啦~間間戲院都有機會遇到, 冇乜人咪自己走位law~
我試個一開場"聞"到咸魚味, 原來隔離位食緊咸魚炒飯......................
完場我好記得佢仲同隔離位男士講 "um~我真係覺得好套戲beautiful"  真係好想xzy!@#$#$#

我真係好想回佢一句,我都覺得你盒飯好香呀~成間院都"聞"到!!!