香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: onon
打印 上一主題 下一主題

邪神霸腿傳功大會<2> 操後身體狀況滙報

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2009-3-15 00:21 發表
唔係講笑, 好似跑完100KM毅行咁(跑全馬, 苖圃, 樂善都冇咁痛), 大腿至PATPAT, 腰腹都痛到"化化聲".
昨晚訓教時心跳急促, 應該OD咗!
今日下午跑畢拉山, 平路重可以慢跑, 上落斜就大獲啦, 識飛咁.........(係痛 ...

嘩...連海虎都咁甘...可想而知我哋d平民百性幾淒涼.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-3-15 00:30 發表

onon師兄,小埋搵左幾版都唔見你話有乜唔妥喎..." />" />" />" />

呵...留咗係呢度. P.22 #440

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4096&extra=page%3D1&page=22

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-3-15 14:01 發表
多謝邪神邪神兄分享及米大夫監場
駿駿駿和Harveyd相影得好正,估唔到手機的質素都有返甘上下清晰.

今早去踢波 (好想唔去),大俾前面的肌肉仲好酸痛,起跑沒力,斬波又沒力 ......比人小到7彩 .
睇來我大俾前 ...

好想欣賞下7彩嘅Terry呀.

小弟今日對脚都嚟料, 一陣趁阿女學琴jog番轉鬆鬆先.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-3-15 21:36 發表
邪神ching,

我不可以受傷的
自從十多年20年前,蹲底膝頭"拍拍"聲,便沒有再蹲底

你去廁所爆石時點蹲呀?綁鞋帶點樣綁呀?你拾地下d野點拾呀?

這三個動作都不會蹲底

上星期休息不好,以後希望星期3,4都休息 ...

哈...我唔駛蹲低...係咁易屈下對脚, 膝頭都"拍拍"聲!

唯有練強d大腿肌希望減輕膝頭負擔.

升級   0%

該用戶從未簽到

哈...睇嚟大家都大有收獲.