香港長跑網  - 長跑長友

樓主: nc
打印 上一主題 下一主題

香港外展訓練學校報到區

升級   65.55%

該用戶從未簽到

04年大網仔玩過3日2夜, 一去到就換衫跳碼頭(我唔識游水), 第二朝一早起身跑步+跳碼頭
不過真係好好玩, 學到ge野終身受用
有機會想再玩多次長些ge course

升級   65.55%

該用戶從未簽到

我係04年5月入月去玩, 個時我個team人得我唔識游水,
其他人都話跳完不如游返埋近宿舍個邊上岸, 搞到我要著住件救生衣係水度亂咁蛙, 諗起都覺得搞笑

升級   65.55%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-7-19 13:08 發表
哦, 我係6月尾入去玩, 個時讀ive 有得津貼, 好正, 有機會我都想再玩
跳碼頭真係幾刺激, 夠晒高

我個時可以完成個course就可以claim返8成 CEF, 所以我地最後一晚流落茺島, 第二朝要撐自搭水桶"船"返去時的口號係~早餐, 回水~
跳碼頭都無咁驚, 最慌係行出去條木板, 再企定定跳落去xd.....而家學識游水, 應該跳多幾次都無問題
有機會我都想再玩長些ge course~~

升級   65.55%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-7-19 14:53 發表

第二朝要撐自搭水桶"船" ???? 我個時都係woo .... 哈哈, 我地個時仲要係勁橫風橫雨.... 好驚險

橫風橫雨....唔識游水驚唔驚跌落海? 我記得好似無救生衣著.....我地個日就暴晒
個晚係茺島過夜, 有流浪狗對我地ge食物虎視擔擔, 陰公, 要同狗爭食

升級   65.55%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-7-19 19:12 發表

個時都有少少.... 隻木筏仔好似唔多頂得順... 哈哈, 跟住我地一班人係海中一路搏命划, 一路唱古巨基既串燒歌

茺島過夜, 有流浪狗對我地ge食物虎視擔擔, 陰公 ... 我地個晚都係

我地扒左無耐鬆左個桶, 要埋岸重新扎過