香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   0%

該用戶從未簽到

食炭????我未練wor.. ~不如表演食飯la~我強項

升級   0%

該用戶從未簽到

你錯la隊長....食晒一碗飯wor..你有無見過我食一碗飯ar...對我來講好高難度ka la~~~wow..真係未經訓練都唔好試ar 我今日起都要開始train la~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-3-12 17:49 發表

但你已經練成大石碎心口...表演一下都無妨

wow...勁ar~ 咁果晚我地都要睇表演la~~~咁ee你來唔來jack?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-3-12 18:31 發表
哈哈~報到先" />" />

火火..你係咪報名18/3 ar???  catcat 加名~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-3-12 20:36 發表

vv.....係用大湯碗食喎~

cc~好....等我食完~~~~~~再表演我既另一拿手好戲------------------------->

預埋你ar..一定要來ar~hohohoho

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-3-12 21:58 發表

山比,
分別就係張相,都睇唔清個樣!

法法..你話e + e張睇唔清ar?????唔係fa..好清wor~~~
不如你用花田影, 拎住相機果張ar...好型ar~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-3-12 20:37 發表

拿拿ching.....你又幾時join跑丫?hgjD115" />" />hj

x2 , 拿拿....係唔係報名...名又賜左比你...你好出席活動la wor~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 fung7934 於 2009-3-12 21:19 發表
豐豐和大自然18/3報名SSP。

catcat...加名.....豐豐同大自然~2位 (and...catcat 要為大自然ching 賜名ar~)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2009-3-12 18:24 發表

上次馬拉松慶功我米表演左將D野食燒成炭,再交畀Disdis、菲菲、活活佢地食 law?我可以再畀佢地食多次炭!!

00~傻la..唔可以次次都勞煩你既.....今次~輪都輪到迪迪菲菲同活活..... 燒炭比你食la~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-3-12 22:12 發表

VV.....星期三要上堂吖~" />" />

~~cc...放幾點jack???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hoshanbei 於 2009-3-12 22:37 發表
我周三未必來到...睇下周三下午有無野要出公司做...早d鬆人..就跟你地跑去尖咀~~~

咁之後係咪跑返來拎行李?

UM..我地行動路線..一般都會由SSP 出發...去到西九緩跑徑(好似係) 之後折返 SSP拎行李...之後食飯
哎唷..希望你來到LA~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-3-12 23:10 發表

我果晚去工聯會丫..無得睇你地既特備節目~

UM....你又唔來AR.. ~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-3-12 23:14 發表

你又講得0岩... 濛濛地先至可以俾到其他不知情人士有所遐想

遠睇似福畫... 近睇似豬扒~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-3-12 23:44 發表
.

有咩玩先,

做咩咁快加左我個名嫁, 跑街, batbat 活活又唔知黎唔黎, batbat腳仔又傷了, 唔通叫佢等到咁夜先食飯咩,,

不過o個日我好想見到佢地出現呀..." />" />

龍龍~~~你真係正日同我地慶祝KA?~~~你放心LA..我E + 同你ARRANGE 緊D出席嘉賓AR.. 同佢地度下期MA
不過..BATBAT 唔跑KA.你放過佢隻腳LA~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-3-13 00:03 發表

mud事 莫非龍龍大少......生......日....咁就一於攪大佢喇~

cc + ee~~~~yes ar...係火柴人....大壽ar~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

UM..親lunch time..上來report下我地個獨木行先∼
我反完個個晚上....1對手痛到抽根~sleep 都打側唔到..
sunday...到對腳...好似菲菲一樣..是大脾內側~手反唔太痛...
今日la..手已經完全無事...腳仲係內側..不過個波羅蓋仲係瘀哂~
個日我地一行5 人(臨時bonbon 甩底) 到達黃石~
對我來講都好凍下...好在有膠衣提供~不過d 3~~~細路碼又細得滯, 大人碼又大得滯...不過最後都係用細路碼..上艇至發現~緊到坐唔直..條腰保持半直狀態~勁辛苦~
下午.有陽光出la~~~我即時唔著件野...wowo...舒服晒~
反艇..估唔到我都ok...只係drink 左d 水..而且同菲菲一樣...好努力地反都反唔到...最後都係 丫 sir 操刀..可能唔係自己反..一落水...無意識要走..有d驚~好在最後都可以1 take 完成~不過比丫sir話~~~上水時只顧宜容..唔顧隻europa..冤枉ar.....d 水"yip" 眼梗係要未未眼面先la~~
結論: 真係反到好開心...一大班人壯膽..學咩都無有怕wor...um 好希望下次都可以同大家一整學d新野~多謝菲菲, batbat, 圍圍 同 tartar~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-3-16 13:31 發表

洗唔洗比d 散瘀膏妳搽下呀?

thx..batbat~~我用左鐵打酒la...應該ok wor...對手我果日咪話好痛既..用左"奔肌"2次就無事la~真係work wor~ <----e + 可以咁郁都無問題~hohoho

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-3-16 13:32 發表
上星期六,你地5個反kayak,我見到個日有陽光,都登你地開心,因為無甘凍~~
你地學到d肌肉痛,我係引死道跑得好辛苦,包尾跑左15k左右~~

CATCAT 你又report下個引死道之行...引下我地ma∼ 你個膝頭仲有無樹ar?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-3-16 13:37 發表

vv, feifei,tartar你地都好叻叻呀~~~完成了1星~~" />" />hk

vv,你換左大頭貼~~係咪你d貓貓?

hoho∼迪迪..我地真係好努力ka~如果唔係同佢地一齊.我都未必敢反艇ka
我幾年前去,都係一大班人, 不過~由於其他人死都唔反..所以我都唔敢ar.......

係ar係ar...2隻都係我寶寶ar..white 係 deedee...虎紋係wangwang~ 真係好可愛ar~~hohohohohoohoh

升級   0%

該用戶從未簽到

sorry 各位ssp 隊員~有個post 想大家睇睇~睇下各位 or 各位身邊朋友, 有無人幫下手https://www.longrun.hk/forum/vie ... e%3D1&frombbs=1