香港長跑網  - 長跑長友

樓主:
打印 上一主題 下一主題

4.05.09 向邪神致意[20K長跑+邪神班中期試+燒烤午餐]

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

1. 邪神
    2. Onon
    3. Alex
    4. TerrySze
    5. 李奧 (如傷患未癒轉做義工)
    6. Shogikin
    7. 法蘭
    8. ee_tpk (先報名,如有義工組再 switch)
    9. kf1977 [已收$50訂金]
    10. finewong [已收$50訂金]
    11. alex504 ...
    12. 長毛 [已收$50訂金]
    13. 停雲華 (齋跑)
    14. wadee [已收$150訂金, 3位]
    15. slack
    16. cu83 (未跑過咁長程,只會蟻速爬)
    17. Fat-B (未跑過咁長程﹕捨命做三陪 - 陪跑、陪考、陪烤~~)
    18. 駿駿駿 (未跑過咁長程﹕唔得就會打的)[已收$50訂金]
    19. TNT (未跑過咁長程, 但會盡力完成)[已收$50訂金]
    20. 超人阿四 (Don't join 燒烤)
    21. 迪迪仔
    22.上水馬王
    23. 赤子
    24. BMC [已收$50訂金]
    25. 慢子
    26. Mill

想問Alex/邪神 ching 我之前未有參加過習訓, 又未交$50, 可以來參加嗎? 最主要係我愛(跑步+BBQ),
    重有就係可以同咁多位師兄師姐交流吓心得.

升級   100%

慵懶

升級   100%

慵懶

原帖由 ee_tpk 於 2009-3-23 10:16 發表

你跑得咁快... 我又係傷兵...結局都係我陪唔到你..." />" />

p.s. mill ctse 都去丫.... 你多個女伴丫.." />" />

係呀ee, 到時要唔要一齊同會長搭車入去西貢呀!

升級   100%

慵懶

我都會9:30am在西貢運動場門口等大家,
    明天見good night!

升級   100%

慵懶

原帖由 MILKSON 於 2009-4-6 20:55 發表

其實我一次都冇參與過長跑長友既活動
    尋日有同第一車既師兄打過下招呼,叫過口號
    中段同 MILL 師姐傾左幾句
    尾段想 "鼠" 入黎影個大合照 不過唔好意思

我都想上黎痴食
    不過一點鐘我要落去做 ...

milkson ching 下次有機會你都出離同我地一齊玩吓啦,
    邪神ching有好多活動, 今個(星期五)在沙田運動場9:00am也有分享會, 你得閒都一齊離啦!
    我代表長跑網歡迎你.