香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

.

升級   11.35%

該用戶從未簽到

衰鬼,我呢排咁少"浦頭"都上黎睇實你先

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 stanleyhpm 於 2009-3-27 14:41 發表

壓力?......怕你呀.....
秘密操練?.....係咪先?小心家變喎
死跟?.....哈哈哈.....

我下年如果去到東京就唔跑渣打.....你係咪跟?  
喂,你目標係咪轉左同阿添哥一樣,你話唔sub-3唔東京喎

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 stanleyhpm 於 2009-3-27 15:01 發表

而家不如唔sub3唔渣打
(嘻嘻....)或者跑到東京時我已經sub3
咁真心講,我又無懷疑過你既能力喎,第個就話姐........

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 stanleyhpm 於 2009-3-27 15:08 發表

不過好長遠囉.....最緊要唔好跑傷
我都好耐無見你同瘋瘋囉
呢樣真係重點,我一月抖到依家都係跑左兩次半粒鐘,隻腳又痛返。
不過Stanley有教練睇住應該好好多,慢慢黎呢,達到呢個目標只係時間問題。

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 stanleyhpm 於 2009-3-27 15:17 發表

嘻嘻.....我仲記得上次荃屯追住你o個次....
追極追唔到

唔知幾時先有呢個情景啦
都好難囉,第一肯定係我追你,唔係你追我;
第二,荃屯對我黎講實在太遠,認真講我估無幾個月都跑唔到咁遠。
依家跑得番10K我都可能感動到喊

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 miller 於 2009-3-27 15:44 發表

desmond兄,我都期待你復出,請忍耐!
多謝咁多位師兄的鼓勵  ,哈哈,唔忍唔得。咁晚先又搵完Oscar兄介紹個位辣手名醫,點知走的時候搭輕鐵就撞到Oscar兄 ,一齊大談醫師的十大酷刑療法。所以我真係唔敢亂黎,唸起個d療法就真係會乘乘地休養

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-3-29 00:39 發表
或者ken兄目前身份不太適合作為約跑發起人,既然大家都好有興趣再續青公情,總需要有個人出來開post吧.
暫且放下其他野,不如大家齊心協力搞好呢次約跑,以免1年前個17位前輩們失望...好嗎?
17位前輩們?? 亞平, I am not 前輩 ar

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-3-29 00:20 發表
其實真係介紹我黎0既恩人就係 clerkb 呀~ 令我認識到一大班志同道合0既好跑友~
以前佢成日0係兆麟跑0架~ 速度超超超超超超快~ 佢跑親都成為眾人目光, 簡直係兆麟明星黎0架~
clerkb is a very good runner, I think he ran a nearly sub-3 marathon this year, by the time I observed the Harbour West Tunnel

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2009-3-28 18:09 發表

我都唔知添?
個陣時我都未做會員,我係用ken兄blog友之名參與,玩完這次之後就入左會喇!
430果晚真係好開心 !亦是人生第一次長課,好多謝Desmond兄做步速帶我返入屯門......
Waiwai, I missed that night a lot, all of us had a great time!
I don't think I can run that much on 430 this year. I will be very happy if I can start running at all

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2009-3-28 00:46 發表

desmond,
回想上次美津濃半馬見你在烏交騰要半行半拐, 都估唔到你傷到現在.... 現在最緊要係休養, 長跑長友!
hahaha, I never ever thought I have to stop running until now, not a moment. the ec I visited actually recommended me against running anymore .......well we'll see

升級   11.35%

該用戶從未簽到

Haha ar fung yr blog is very popular, less than 5 days and the posts are getting close to 200~~~