香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 瘋瘋
打印 上一主題 下一主題

.

升級   0%

該用戶從未簽到

瘋C兄, 吉野家的會面至今, 都為各人留下不少回憶, 當日面蒙蒙去沙田, 目的都係為左拯救一個好好的家, 但係呢個家如果冇左大家, 也沒有意義了, 我唔知自己對長跑可不可像偶像葉伯一樣, 因為小妹自出道至今, 眼見葉叔變成葉伯, 仍然堅持固我, 一直在跑呀...跑呀...跑...但希望身邊既人可以多點拿出勇氣, 直至感到跑步是生活一部份, 除左食和瞓, 跟著就係跑....每次身邊既跑友都係一個一個咁消失於無影無踪, 希望瘋兄能於長跑中有所得著, 亦希望瘋兄既感染力令更多人授惠, 長跑長有, 長跑長友, 唔好忘記走長課一定要預埋我.

嬌上

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 6-4-2009 15:22 發表
今天入元朗影相, 被各位跑手既激情表現感動了,  真的不可以坐係度等了, 人太懶惰了.
晚下落樓下花園仔練習踼腿以及練習體能(200下蝴蝶腳, 100下單車腳), 練完後感覺彼疲倦. 本想沿住屋苑跑返幾個圈, ...

依閣下既病徵, 已經中了長跑綜合症, 唔跑週身唔C服, 冇得跑又搵D跑步相關既野頂吓癮, 例如影吓相, 要好好鍛鍊耐力....免得毒發難擋.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 9-9-2009 09:24 發表
開始聞到初秋的氣息, 跑季正式來臨....但係比賽後未得閒跑住...今晚啦, 今晚幾夜都要整返一課....
昨晚操左一課體能連休40分鐘. 做完出左汗成個人輕鬆晒....

瘋兄果然有決心, 而家目標唔止減磅, 仲好有計劃咁追求進步, 功力一日千里.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 9-9-2009 11:42 發表

嬌兄, 沿途只因有你, 多謝鼓勵!

好...一齊拍住上, 政府都不斷叫人自我增值喇...大家咁話.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 9-9-2009 12:17 發表

多謝多謝. 對比驕兄, 小弟有數不盡既野要增值...跑步唔駛講, 做人處事及各種知識等等...
話時話...上次問你個單P2P下載唔到野小弟仲未解決到...

咁搵晚試下, 瘋兄唔洗跑係屋企, 等我搖控閣下, 搞搞部機.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 10-9-2009 00:28 發表

奧兄, 我驚同石門10k撞期, 因為一早約左大圍同史丹尼係石門決鬥...

係賽中私鬥, 等我黎做路人甲-> 旁証.

升級   0%

該用戶從未簽到

遲D瘋兄又要改名做瘋狂鐵甲人, 努力喇...支持你.

升級   0%

該用戶從未簽到

精彩....精彩.... 一年約好要決一高下, 點解要爽約? 小妹定要黎做見証, 睇吓邊位操得最好.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 23-10-2009 17:32 發表

嬌兄:
我地3個本來係諗住組隊再戰, 唔係決高下呢~

大圍兄, 冇所謂, 有好野睇, 都會黎觀摩下....