香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ram
打印 上一主題 下一主題

4月30網友約跑 - 一夜友情續集 (已滿)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

升級   0%

難過

原帖由 亞平 於 2009-3-31 17:40 發表

一部車應唔夠,要留番座位,跟車行李工人,同埋billy會沿途執番d唔想跑既人返鄧記.

其實沿路有好多車(K51, 小巴, 巴士, 的士, 輕鐵)返屯門, 夠放行李+跟車搬行李工人便可以.
    要行李車慢駛兼停車等人, 拖成兩三個鐘, 都幾辛苦同困身.

升級   0%

難過

原帖由 kenneth 於 2009-3-31 17:42 發表
    執人?咁兩架車都應該唔夠。

分分鐘成百人大隊, 冇可能執人, 一個半個都可以.
    上次南生圍兩架車都冇位執小妹啦!
    盡力而為, 預算唔跑全程的, 可以坐公共交通返鄧記.

升級   0%

難過

原帖由 kenneth 於 2009-3-31 17:43 發表
    我諗住行李擺埋後座咋。

o.k. Van仔就一車夠囉!
    私家車可能要分兩架行李車.

升級   0%

難過

原帖由 亞平 於 2009-3-31 18:13 發表

EE師姐,19:15來唔來到荃灣西鐵?影完起步大合照後跟車入鄧記,看住行李,兼影入場跑友,可以嗎?

太好了! 咁要笑住跑返入鄧記囉!
    ee嚟做隨車攝記, 幫手搬運同看行李. 辛苦曬!

升級   0%

難過

原帖由 ee_tpk 於 2009-3-31 22:47 發表

就算有兩架車.. billy 兄分唔開兩半去渣...

升級   0%

難過

原帖由 ee_tpk 於 2009-3-31 23:14 發表

billy 兄.. 其實我認同叮叮噹 ctse 講...
    青山公路沿途都有車坐... 叫大家拎定金錢同埋八仔到時頂唔住自行坐車回鄧記就可以~
    唔駛咁麻煩要你拎晒 d 野出來呢
    唔好令 d 跑友以為有順風車坐

Agree! 跑友自力更新,盡力而為啦!
    上次我地廿幾人的簡便行李已經迫爆Hoihoi車尾箱(完全空出的).
    50幾人,大家盡量輕便行李,相信都會迫爆車尾箱+後座位.
    今次出兩團肯定唔止50幾人,現在已經60人.
    如果冇兩架車,恐怕要租van仔.

升級   0%

難過

原帖由 kcchu 於 2009-3-31 23:23 發表
    對呀, 有架順風車係隔離小弟會好易上車的
    雖然我未跑過咁長程, 但都希望盡自己能力有幾多跑幾多 (希望最少都可以跑到15km 啦...)

盡力跑啦!跑唔曬咪上車,冇所謂架!

升級   0%

難過

原帖由 musihclo 於 2009-4-5 22:57 發表
    新丁一名, 請問各位高人如何報名, 謝謝

musihclo師兄/師姐,
    跑完, 食唔食飯, 可以幫你加名.

升級   0%

難過

原帖由 musihclo 於 2009-4-5 23:03 發表
    只跑不食, 謝謝....

o.k. 請問你係男定女跑友?

升級   0%

難過

1. ram 跑+食
    2. Lazyrunner
    3. Esther
    4. 小華是也!
    5. TerrySze 跑+食
    6. boloup 跑+食
    7. schnix
    8. kenneth blog 友-偉兄 跑+食
    9. wongc (未知食唔食)
    10. Jrun2009 跑+食
    11.零下十度 (多數唔食)
    12.新軍人生活
    13. 車亞文 跑+食 (車亞文因考試, 戶口臨時被鎖, 不過佢在駱虎網異度空間向瘋瘋報夢參加 )
    14. 超人阿四 跑+食
    15.wadee 跑+食
    16. cc(TBC)
    17. charson
    18. WAY_LEUNG (未知食唔食)
    19. kenleung 跑+食
    20. KennyChoi 跑+食
    21. kenleung 朋友- 大佬剛 跑+食
    22. musihclo 跑+ 唔食

(17位前輩尚未報名)
    44.居哥..............預留
    45.Clerkb...........預留
    47.Leefs.............預留
    48.Idra..............預留
    49.Blackfty.........預留

升級   0%

難過

原帖由 Kennychoi 於 2009-4-11 15:40 發表
    師父,勞煩你請幫勝哥加入跑十食

1. ram 跑+食
    2. Lazyrunner
    3. Esther
    4. 小華是也!
    5. TerrySze 跑+食
    6. boloup 跑+食
    7. schnix
    8. kenneth blog 友-偉兄 跑+食
    9. wongc (未知食唔食)
    10. Jrun2009 跑+食
    11.零下十度 (多數唔食)
    12.新軍人生活
    13. 車亞文 跑+食 (車亞文因考試, 戶口臨時被鎖, 不過佢在駱虎網異度空間向瘋瘋報夢參加 )
    14. 超人阿四 跑+食
    15.wadee 跑+食
    16. cc(TBC)
    17. charson
    18. WAY_LEUNG (未知食唔食)
    19. kenleung 跑+食
    20. KennyChoi 跑+食
    21. kenleung 朋友- 大佬剛 跑+食
    22. musihclo 跑+ 唔食
    23. Joe 跑+ 食
    24. 蕉仔 跑 ,不吃
    25. scchu
    26. 勝哥  跑+ 食